Midnatsbanden

UDGIVELSESDATO 05-10-2020
FORFATTER David Walliams
ISBN 9788771917413
FILSTØRRELSE 6,83 MB
FILNAVN Midnatsbanden.pdf
Defalske9ere.dk Midnatsbanden Image
Midnat er den tid, hvor alle børn sover tungt, altså alle bortset fra … Midnatsbanden! For det er her, alt det spændende starter …Da Tom bliver ramt i hovedet af en cricketbold, bliver han sendt til Lord Funt hospitalet, hvor en temmelig kradsbørstig portør byder ham velkommen. Og selv om dette var en slem overraskelse, så er det intet imod den frygtindgydende oversygeplejerske fra børneafdelingen …Men det, som Tom ikke ved, er, at han står på tærsklen til en af de mest spændende oplevelser i hans liv! Bogen er perfekt til oplæsning fra 6-7 år og selvlæsning fra 9 år.Illustrator: Tony Ross, oversætter: Kim Langer
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Midnatsbanden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter David Walliams. Med webstedet defalske9ere.dk læses Midnatsbanden online nu så nemt!

David Walliams; - Plusbog.dk

Midnatsbanden - Bog. Af David Walliams - Indbinding: Indbundet. Midnat er den tid, hvor alle børn sover tungt, altså alle bortset fra … Midnatsbanden! For det er her, alt det spændende starter … Da Tom bliver ramt i hovedet af en cricketbold, bliver han...Læs mere. 129,95 kr.

De bedste børnebøger - anmeldelser og bogpriser - bog.nu

Midnatsbanden - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser (opdateret i dag) fra 7 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Philippines
Førsteelskeren
Arkitektur og læring i akademiske forskningspraksisser
Prinsesse Puttenuttes godnathistorier
Rose og drengene
Et spørgsmål om pligt / Din i nat
Fanget af ilden
Digte
Den gåtfulle markis de Sade
Kulttur
Sølvskeen
De dør begge til sidst
Pan od angielskiego
Kærlille