Frederiks \

UDGIVELSESDATO 13-09-2019
FORFATTER Jørgen Munck Rasmussen
ISBN 9788726335958
FILSTØRRELSE 4,11 MB
FILNAVN Frederiks \.pdf
Defalske9ere.dk Frederiks \ Image
'Far fik øje på os og råbte med skinger stemme, at vi skulle komme hen og hilse på deres nye ven.Den nyankomne var klædt i motorcykeldragt, havde et smart tørklæde på, og så var hovedet altså fyldt med skæg.Han rejste sig op.'Jeg må vist hellere præsentere mig,' sagde han. 'Klaus Tybalt, svømmelærer i Vanløse.' han bukkede så dybt, at han slog panden ned i en plade chokolade.Mor hylede af grin.Jeg så forbavset på hende. Hun var pjaskfuld.'Frederik og hans familie har haft mange diskussioner om, hvor sommerferien skal gå hen. Endelig bliver de enige om en campingtur til Italien, men ingen af dem har forudset, hvor mange besynderlige ting de kommer til at opleve sammen – for slet ikke at tale om de mærkelige mennesker, der krydser deres vej.Jørgen Munck Rasmussen, født 1949, lærer og produktiv dansk forfatter til især historiske romaner. Hans store interesse er det antikke Rom og middelalderen, og han har da også flere studieophold i Italien bag sig, men det nordiske islæt i romanerne fornægter sig ikke. Han har skrevet drama, egnsspil, revykomedier og revysange – blandt andet til Holbergteatret. Jørgen Munck Rasmussen er dybt engageret i samfundsdebatten og har forfattet en række samfundskritiske indlæg i landets aviser, blandt andet „Børn er livets mening', „Den lille terrorist' og „Der var så dejligt ude på landet.'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Frederiks \ blev skrevet den 13-09-2019 af forfatteren Jørgen Munck Rasmussen. Du kan læse bogen Frederiks \ i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Munck Rasmussen.

Dagli'Brugsen Frederiks - Startside | Facebook

Vi har ikke nogle i Frederiks AIF der spiller i superligaen - undtagen vores sponsorer! Vi har i forået genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF - men der er stadig plads til flere lokale virksomheder og vi har stadig store ambitioner i Sponsorudvalget.

Tidligere salg på: Solvænget 108, Frederiks

Lægehuset Frederiks. CVR 39672146. Rønnealle 1 Frederiks 7470 Karup J. TELEFON 86 66 25 55 ...

RELATEREDE BØGER

Norsk strikkedesign : strikk din favorit
Drømmepiger
Bodensee Ost
El destino de los elfos 2: El corazón de piedra
Platons gåde
PISA og de 16 1/2-årige uddannelsessøgende
Dualismen i vor nyeste filosofi
Tegn mennesker på 15 minutter
Atten grader minus
Elmers bedstemor er ninja
Væggene har ører
En elefant på værelset
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet
Børn med flere sprog