Delano - en by i Georgia

UDGIVELSESDATO 28-03-2019
FORFATTER Stuart Woods
ISBN 9788726189247
FILSTØRRELSE 2,84 MB
FILNAVN Delano - en by i Georgia.pdf
Defalske9ere.dk Delano - en by i Georgia Image
'For mere end tredive år siden, da jeg rodede i et skab i min mormors hjem, fandt jeg et stort politimesterskilt. Det var bulet og mærket af dyrehagl og bar stadig spor af indtørret blod. Det havde tilhørt min bedstefar, der var død med det på sin uniform, mere end ti år før jeg blev født. Historien om hans død, sådan som min bedstemor berettede den for mig, dannede grundlaget for denne bog, men så lidt fik jeg at vide, og så meget har jeg broderet på det, at begivenheden, som alt andet i bogen, må betragtes som fiktion.'Sådan skriver Stuart Woods om sin roman 'Delano – en by i Georgia'. Men selvom der er tale om en roman med fiktive karakterer, så er bogen stadig en detaljeret og spændende skildring af en lille amerikansk sydstatsbys store forandring i årene 1919-1962. Bogen starter, da farmeren Will Henry beslutter sig for at opgive sin forgældede gård og i stedet blive sherif. Den beslutning får skæbnesvangre konsekvenser for både ham og resten af Delano.Stuart Woods (f. 1938) er en amerikansk forfatter, der har skrevet over 60 bøger. Han bevæger sig hovedsageligt inden for spændingsgenren, og de fleste af hans bøger har privatdetektiven Stone Barrington som hovedperson. Stuart Woods‘ romaner er blevet oversat til flere forskellige sprog, og hans bøger har vundet stor popularitet i mange forskellige lande.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Delano - en by i Georgia blev skrevet den 28-03-2019 af forfatteren Stuart Woods. Du kan læse bogen Delano - en by i Georgia i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stuart Woods.

Find Delano på DBA - køb og salg af nyt og brugt

"For mere end tredive år siden, da jeg rodede i et skab i min mormors hjem, fandt jeg et stort politimesterskilt. Det var bulet og mærket af dyrehagl og bar stadig spor af indtørret blod. Det havde tilhørt min bedstefar, der var død med det på sin uniform, mer...

Delano - en by i Georgia - Stuart Woods - Äänikirja - E ...

Chiefs is the first novel in the Will Lee series by Stuart Woods.It was first published in 1981 by W. W. Norton & Company.The novel takes place in the fictional town of Delano, Georgia, over three generations, as three different police chiefs attempt to identify a serial killer operating in the area. It is Woods' first published novel.

RELATEREDE BØGER

Grundlæggende arbejdsret
Lisbets søster
Flucht aus dem Harem - Liebesroman
Ellin
Skiftespil: Fortællinger og skildringer
El caso del puente de Thor - Dramatizado
Dyrisk kost og dødelighed
Wie in einem Traum
Claudine Married
Vend om Jason
Tanker af en anden verden
Fra verdenskrig til borgerkrig
Pilespidsen
Brænde til mit bål
Hvad angår virkeligheden