Learkomplekset

UDGIVELSESDATO 04-06-2010
FORFATTER Lars-Henrik Schmidt
ISBN 9788779345928
FILSTØRRELSE 5,21 MB
FILNAVN Learkomplekset.pdf
Defalske9ere.dk Learkomplekset Image
Lars-Henrik Schmidt ser ånden fra Shakespeares King Lear stige op i vor egen tid.Det er tragedien om kongen, som frivilligt overdrager sin indflydelse til sine døtre. Han gør det i sikker forventning om, at situationen ikke vil revolutionere nævneværdigt, men skuffes, da en ny magt, døtrenes magt, træder frem på scenen med jalousi, selvmord og kongedømmets sammenbrud til følge. I dag gentager tragedien sig symbolsk i det moderne selv, i familien, i skolerne og i andre institutioner: Magten abdicerer uden i virkeligheden at ønske at miste sit greb. Learkomplekset betegner autoriteternes aktuelle krise, troen på, at man kan abdicere og forvalte in absentia - og så skuffelsen derpå.Bogens gennemgående påstand er, at Learkomplekset kan dokumenteres i de sammenhænge, hvor autoriteten forsvinder, hvor magtens ansigt udviskes i skuffelsens grimasse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Learkomplekset er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars-Henrik Schmidt. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lars-Henrik Schmidt bog online og også downloade det gratis!

Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt

Køb Learkomplekset af Lars-Henrik Schmidt som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Arbejde skal være sjovt, og vi vil selv bestemme. Medarbejderen er blevet som medborgeren, en forbr..

Learkomplekset - ... af Lars-Henrik Schmidt som bog

Learkomplekset. Af Lars-Henrik Schmidt (f. 1953) (2014) Dansk . Ebog: Krigeren, Borgeren og Taberen. Af Ole Thyssen, Henrik Dahl (2010) Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger Om eReolen. Forening eReolen; Redaktion; Materialevalg; Tilmeldte biblioteker; Forlag; Bliv leverandør; Privatlivspolitik;

RELATEREDE BØGER

Kurt Cobain - en biografi
Taynikma Soltårnet
燃える罪-第三章
Lasher
Isfolket 08 - Mistænkte-lyd
Fransk stilistik
Politik, diplomati og den hjælpende hånd
Politikens store Eventyrbog
Kocha, nie kocha 2 - Ja i Marco
Butler Parker 18: Die Macht aus Metall