De bedste venner

UDGIVELSESDATO 08-02-2016
FORFATTER Joanna Trollope
ISBN 9788711518861
FILSTØRRELSE 1,55 MB
FILNAVN De bedste venner.pdf
Defalske9ere.dk De bedste venner Image
Gina og Fergus, Laurence og Hilary. To almindelige, intelligente og rare middelklassepar, én datter, tre sønner, i årevis de bedste venner.Men da idyllen krakelerer hjemme hos Gina og Fergus, og Gina søger trøst hos Laurence og Hilary, er det mere end venskabet kan bære.Joanna Trollope (f. 1943) er en engelsk forfatterinde, der også har skrevet bøger under pseudonymet Caroline Harvey. I 1980 vandt hun prisen for bedste romantiske udgivelse med romanen 'Parson Harding‘s Daughter'. Joanna Trollope er bedst kendt for sine familiedramaer og kærlighedsromaner, hvor især den menneskelige psykologi og forholdet mennesker imellem er realistisk beskrevet.'Man må være lavet af sten for ikke at blive indfanget af hendes personer, som enten vokser sig store i ulykken eller kalder på en sympatisk forståelse, fordi det, når det kommer til stykket, kun er menneskeligt at handle småligt og beregnende, når ens lykke eller solide tilværelse står på spil.' – Katinka Bruhn, Weekendavisen
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen De bedste venner blev skrevet den 08-02-2016 af forfatteren Joanna Trollope. Du kan læse bogen De bedste venner i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Joanna Trollope.

Verdens bedste Venner - hvor er de nu?

15. mar. 2020 - Udforsk opslagstavlen "Bedste venner" tilhørende christensene8 på Pinterest. Se flere idéer til Bedste venner, Venner og Parbilleder.

De bedste venner | Hundenogkatten.dk

De bedste venner 16th januar 2020 12th november 2019 lau Menneskets ven I de senere år, hvor der er blevet forsket i næsten alt, er der også blevet forsket meget i det forhold, der er mellem hunden og mennesket, og er der en ting, som forskerne er enige om hver eneste gang, er det, at der er mange store fordele for dem, som har kæledyr, både fysisk og mentalt.

RELATEREDE BØGER

Folkevognen
Institutionernes tyranni
Corfu
Godt liv med bevægelse og knogleskørhed
Sebastians dyrebibliotek: elefant
Lucy Gets a Puppy
Skoven
Hvad svarer vi jihadisterne?
Gamle venner
Tegner i halvtredserne - erindringer 1949-1961
Ane får en ny kat
Ping går tur med hunden
Lisbon - Lissabon
Julie
Derfor sover vi
H.C. Andersens liv. Dag for dag
Jacobs værelse
Du kan ikke lære folk at sælge ved at undervise dem i salg
Arven efter Arn
Hvad er et æg?