Guds lille heks

UDGIVELSESDATO 22-01-2016
FORFATTER Mogens Lyhne
ISBN 9788711499573
FILSTØRRELSE 2,57 MB
FILNAVN Guds lille heks.pdf
Defalske9ere.dk Guds lille heks Image
Bålet faldt lidt sammen, og heksen væltede om. Pludselig stivnede han. Den var bare et nummer for livagtig. Idet den tippede rundt, kunne han ane en velkendt kurve under kåben. Bløde linjer. En bagdel og et lår. Det var ikke til at tage fejl af. Han så sig forskræmt omkring. Der var ingen andre, der så ud til at have bemærket noget. Man stod bare dér helt fåret og skrålede løs.... vi vil fred her til lands,sankte Hans, sankte Hans!Så fangede hans blik et ansigt. Et par brændende øjne, der stirrede intenst på bålet. En mand, der tydeligvis var helt ude af sig selv af ophidselse...Christian og Janne levede i et åbent ægteskab. Moderne, veloplyste mennesker. Men Janne faldt for en stærk mand, og det blev skæbnesvangert.En roman om vores forvirrende tid med manglende tro på fremtiden. Om kvinder, der vil være frie, og mænd, som står parat til at genindtage de tabte positioner.En roman om vores religiøse tomrum, som måske en dag bliver fyldt ud. Men af hvem?OM FORFATTERENMogens Lyhne (f. 1945) er en dansk forfatter og oversætter. Han debuterede med romanen Anders og damerne. En roman om sex og vold i 1974 og har siden udgivet flere romaner, heraf flere for børn og unge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Guds lille heks er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Mogens Lyhne. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Mogens Lyhne bog online og også downloade det gratis!

Blandet, . - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt

Heks (af tysk: Hexe fra gammelhøjtysk hag(a)zuz, hagzissa, af hag = gærde og thursa = norsk tysja = underjordisk væsen) er en betegnelse på en udøver af trolddom ("hekseri")). Heksen praktiserer, eller siges at praktisere, magi.Hun kan have kendskab til planternes og krystallers påståede egenskaber, naturånder, dæmoner, spådomskunst og andet fra den okkulte verden.

Cherie.dk • Vis emne - Cherie - en heks med mange sider ...

Nogle steder har man tradition med, at der er en heks på toppen af Sankt Hans-bålet, som skal brændes af. Hekseafbrænding ved Sankt Hans er et symbol på, at nu skal alt det onde jages på flugt. I 1500- og 1600-tallet var det alvor. Så sent som i 1600-tallet blev nogle udråbt til at være hekse og ført til bålet - og brændt.

RELATEREDE BØGER

7 / 11
Botanicum
Ukrainian Phrasebook & Dictionary
Den syende jomfru og andre noveller
Tag mig med
Bella Sara: Sjovt at lære Blandede opgaver
Aktionslæring i pædagogisk praksis
Find og følg dit indre kompas
Prometheus på flugt
Owoc pożądania II - opowiadanie erotyczne
Seks historier om sex
Der Tag, an dem ich lernte zu leben
Mit år
Terrariet
Stationsmusen
Døden i bjergene