Airfryer opskrifter

UDGIVELSESDATO 23-04-2020
FORFATTER Britt Andersen
ISBN 9788797206706
FILSTØRRELSE 6,37 MB
FILNAVN Airfryer opskrifter.pdf
Defalske9ere.dk Airfryer opskrifter Image
Den første danske bog med airfryer opskrifterMed baggrund i Danmarks første og eneste airfryerblog, giver Britt Andersen os alle sine erfaringer videre med opskrifter og tips, til den lækreste mad tilberedt i airfryeren.Man kan bruge sin airfryer til næsten alt, så ud over sprøde pommes frites, kylling og flæskesteg er der i bogen masser af inspirerende opskrifter til velsmagende hverdagsmad. Over 100 opskrifter med simple ingredienser, der kan købes langt de fleste steder. Der vises serveringsforslag i form af flotte illustrationer til anretningen af maden, og mange af retterne egner sig også til gæster. Der gives desuden airfryer tips, tricks og en guide til valg af ekstra tilbehør. Du vil blive forbavset over hvor hurtigere, nemmere og sundere det er, at tilberede maden i en airfryer.”Bogen er meget indbydende og inspirerende i opskriftsdelen; man får lyst til straks at gå i gang – også uden en airfryer”Kilde: Lektørudtalelse, DBC
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Airfryer opskrifter blev skrevet den 23-04-2020 af forfatteren Britt Andersen. Du kan læse bogen Airfryer opskrifter i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Britt Andersen.

Philips AirFryer steger uden fedt

Actifry eller airfryer? Det kan være svært at skelne mellem begreberne "actifry" og "airfryer". Airfryer er fællesbetegnelsen for alle de modeller, der bruger varmluft og en smule olie, mens actifry er en teknologi skabt af Tefal i 2007 (over otte millioner familier har på verdensplan en model fra Tefal Actifry) - derfor kaldes mange airfryers fra Tefal "Tefal Actifry".

Airfryer til salg - Køb billigt på DBA

AirFryer har også et filter, som reducerer lugten yderligere. Med det kompakte design undgår du rod i køkkenet, og alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Indersiden af AirFryer er i Teflon, som er nemt at rengøre. Vejledende udsalgspris er 1799 DKK. Med AirFryer får du også et sæt inspirerende opskrifter.

RELATEREDE BØGER

Stavnsbundne mænd
Hellere død end levende
Mestertyvens sidste ønske
Panda - Op og ned
Kloden under vand 1 - Den druknede soldat
Sociale medier som evalueringsredskab
Sværdets Mester 2 - Den Udstødte Prins
Himmelborgens hemmeligheder
Sofie
Noni siger nej
Psykiske arbejdsskader
Jeppe og Marie
Karoline-banden
Midvinterblod
Den store Gatsby
To verdener