Fyrtøjet

UDGIVELSESDATO 28-10-2018
FORFATTER H. C. Andersen
ISBN 9788711910962
FILSTØRRELSE 3,20 MB
FILNAVN Fyrtøjet.pdf
Defalske9ere.dk Fyrtøjet Image
'En soldat kom marcherende hen ad landevejen ...'Sådan starter H.C. Andersens elskede eventyr Fyrtøjet om soldaten, der pludselig kommer til penge takket være en gammel heks. Eventyret har til alle tider fascineret sine læsere med hundene, der har øjne som tekopper, møllehjul og Rundetårn, og som bevæger sig gennem det gamle København på magisk vis.Nu er eventyret blevet illustreret helt vidunderligt smukt af Lars Gabel, der modtog Kultuministeriet Illustratorpris i 2015, for sin smukke fotolkning af et andet fantastisk eventyr fra H.C. Andersens hånd: De vilde svaner. Lars Gabel har en enorm kærlighed til eventyr, og særligt til H.C. Andersen, der bevæger sig elegantmellem de mørke og lyse historier om kærlighed, sorg, ambitioner og tab.Læs med i de klassiske fortællinger, og gå på opdagelse i de smukke illustrationer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fyrtøjet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter H. C. Andersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fyrtøjet online nu så nemt!

Fyrtøjet - Wikipedia, den frie encyklopædi

Fyrtøjet. Viggo Larsen, 1907, 11 min. Del. Viggo Larsens filmatisering af H.C. Andersens velkendte eventyr om soldaten, der får fingrene i et magisk fyrtøj. Slår han ild, kommer hundene med de store øjne og opfylder alle hans ønsker - selv prinsessen kan de skaffe ham.

Til salg: Fyrtøjet 3, 9230 Svenstrup J

Kaj og Andrea snakker om hunde. Kaj rider på en hund og træner den. Kaj, Andrea og Ole spiller eventyret om fyrtøjet. Udløber: 15. feb 2021

RELATEREDE BØGER

Bill & Ben tæmmer tyrannen
Kriminalassistent Studer
Drengeliv
På kanten af evigheden, hb
Ett spel för gamar
Haltefanden
Spuk in Pompeji
Sprog, kultur og medborgeskab
H.C. Andersen Den ensommes lod
Project 2013
Erik and the Gods: Journey to Valhalla
Folkestyrets rugekasser
Hundrede kærlighedssonetter
Anna, Banana - uvenner
Biljettkontrollanten - erotisk novell
De første mænd på månen
Uden kontrol
Grib fremtiden
Hvor herligt at være her
Flex death