Bibelen på Hverdagsdansk

UDGIVELSESDATO 01-12-2015
FORFATTER none
ISBN 9788771329568
FILSTØRRELSE 10,98 MB
FILNAVN Bibelen på Hverdagsdansk.pdf
Defalske9ere.dk Bibelen på Hverdagsdansk Image
BIBELEN PÅ HVERDAGSDANSKDette er Bibelen på hverdagsdansk - en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i klare formuleringer. Hver enkelt bog indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. Inklusivt er bibelske kort og en emneopdelt guide til Bibelen, så man hurtigt kan finde det emne, man ønsker at læse om.Nyt design giver endnu bedre læseoplevelse- Nyt luftigt design er først og fremmest designet for optimal læsbarhed.- Teksten er i én spalte som i en almindelig bog. Et mindre format og større skrifttype gør linjernes længde tilpas overskuelige. Derudover fremstår poesien bedre i et én-spalte layout.- Tre specialdesignede skrifttyper lavet til bibler, gør ordene lette at læse.- Tekst i to forskellige farver gør et opslag interessant og overskueligt.- Noterne giver info uden at forstyrre teksten, da de er placeret i højre hjørne og henvist til fra en diskret orange firkant i teksten.Forsidens symbolik - SortFletmønstrets symbolik er abstrakt og subtil. Tankerne ledes hen på korsformen, men standser ved ufuldstændigheder i fletværket, der både kan repræsentere det brudte eller forgængelige, men også, hvis mønstret tolkes som et gitter, være lysgivende huller i hegnet der formidler håb.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Bibelen på Hverdagsdansk-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter none. Med webstedet defalske9ere.dk læses Bibelen på Hverdagsdansk online nu så nemt!

Bibelen på hverdagsdansk

Bibelen er en letlæselig og lettilgængelig udgave på hverdagsdansk. 33 60 66 00 (man-fre: 10.00-14.00) [email protected] Dag til dag levering GRATIS LEVERING v/ køb over 399,- ellers 29,-

Bibelen på Hverdagsdansk, Paperback • Se priser (7 ...

11 Da Jobs tre venner hørte om de tragedier, der havde ramt ham, aftalte de med hinanden, at de ville tage hen for at trøste og opmuntre ham. De tre venner var Elifaz fra Teman, Bildad fra Shua og Zofar fra Na'amat. 12 Da de kom til Job, kunne de næsten ikke genkende ham, så frygtelig så han ud. De brast i gråd, rev flænger i deres tøj og kastede støv op i luften.

RELATEREDE BØGER

Kim Malthe-Bruun og krigen
Jan - stævner ud
Jonsvatnet
Hader, hader ikke
The Last Kids on Earth and the Nightmare King
Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner
Nyx
Pierre og Jean
Arven 4 – Del 1
Epilepsi
Hemmeligheden om tandfeen
Frauenschneider Gutschmidt
주인님이 원하시는 대로-단편 에로티카
Den gode datter PB
Wendy - Et fantastisk venskab
Revisoransvar
Gjerrildbanen