Ryuzu vandfaldet

UDGIVELSESDATO 14-07-2014
FORFATTER Lise Bidstrup
ISBN 9788758817576
FILSTØRRELSE 4,82 MB
FILNAVN Ryuzu vandfaldet.pdf
Defalske9ere.dk Ryuzu vandfaldet Image
Hændelserne har taget en uheldig drejning for Emil og Silas. Intet er gået, som de havde håbet, og deres opgave er nu blevet endnu større. Shinobi har bedt dem om selv at finde det gamle mons bagside, og opgaven fører dem til Japan, hvor de endnu en gang står ansigt til ansigt med Traneklanens fjender fra Abeklanen. Drengene finder hurtigt ud af, hvor bagsiden befinder sig, men det er en sværere opgave at få fat i den, end de kunne ønske. Især fordi folkene fra Abeklanen modarbejder dem på alle mulige og umulige måder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ryuzu vandfaldet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lise Bidstrup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lise Bidstrup bog online og også downloade det gratis!

Ryuzu Waterfall (Nikko, Japan) - anmeldelser - Tripadvisor

Køb 'Shinobi #3: Ryuzu vandfaldet' nu. Hændelserne har taget en uheldig drejning for Emil og Silas. Intet er gået, som de havde håbet, og deres opgave er nu

Ryuzu vandfaldet af Lise Bidstrup

The NOOK Book (eBook) of the Shinobi #3: Ryuzu vandfaldet by Lise Bidstrup at Barnes & Noble. FREE Shipping on $35 or more! Due to COVID-19, orders may be delayed.

RELATEREDE BØGER

Det ER muligt, pb
Født klog
El beso y otras leyendas
Graceland
Lavender and Old Lace
Eventyreren
Galapagos
KGI - Dunkle Stunde
Måske er posten sulten
Der Gang unter der Erde
Nimbus - teknisk udvikling
Livet, det forbandede