For enden af vejen vokser biblomsten

UDGIVELSESDATO 14-04-2020
FORFATTER Klaus Møller
ISBN 9788772188201
FILSTØRRELSE 4,59 MB
FILNAVN For enden af vejen vokser biblomsten.pdf
Defalske9ere.dk For enden af vejen vokser biblomsten Image
For enden af vejen vokser biblomsten er en samtidsroman, der foregår i Danmark fra 2012 til 2017.En roman om fem menneskeskæbner i en brydningstid.Svend og Irene, der vender tilbage til et for dem meget anderledes Danmark efter 12 år i Grønland.Josias, en ældre grønlænder, som er bosat på Christianshavn.Asbjørn, en desillusioneret dansk provinsskolelærer, der langsomt bryder sammen.Eskild, en pensioneret, passioneret overlever.En roman om tvivl og forfald.Om håb og overlevelse.Om at se værdier i naturen og i kreative, skabende processer.Om tiden i nuet. Det rette øjeblik.Om tiden, der går.Kairos og Kronos.En roman, der skaber billeder i læseren.Uddrag af bogen Han låser med besvær døren op og går ind i lejligheden.Jeg lugter det med det samme, jeg kommer ind i entreen. Ser det bagefter. Hvorfor jeg ikke skulle med op.Lugten er mildest talt stram.Af gammel sved fra løbebluser, der er blevet brugt for mange gange og ikke er vasket længe. Af sure håndklæder og karklude. Af beskidte underbukser og en skraldepose, der ikke har været tømt i ugevis. Gulvafløbet i brusekabinen er tilstoppet. Kloaklugten blander sig med de andre lugte til et sansemix, der river i næsen.Tøj og sko er smidt alle vegne. Opvasken fylder køkkenbordet. Sengen er uredt. Bøger og blade ligger på bordene og på gulvet.– Hvad er det, der sker, Asbjørn? får jeg fremstammet.Om forfatteren Klaus Møller er født i 1950 i Næstved. Opvokset i Tårnby på Amager. Har boet og arbejdet i Grønland i en længere årrække. Blandt andet på Disko og i Nuuk. Han har tidligere udgivet digtsamlingen Tumit – Spor i mig af Grønland (2016) samt romanerne Vores vej (2018) og Vor nordlige vej (2018).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen For enden af vejen vokser biblomsten blev skrevet den 14-04-2020 af forfatteren Klaus Møller. Du kan læse bogen For enden af vejen vokser biblomsten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Klaus Møller.

Må naboens hæk vokse ud på fortovet?

Bil, TV og rejser - der er nok af fristelser, og det er nemt at få dækket sit behov med et hurtigt lån. Det bliver nemt en glidebane, og pludselig har du tabt overblikket over din egen økonomi. Men der er forskellige måder at tage styringen over din økonomi tilbage og skabe lys for enden af tunnellen.

Vokser din virksomhed? | Danske Bank

RELATEREDE BØGER

Riksdagsman avsatt efter bidragsfusk
Fisk uden cykel
Fortællinger fra Eden - kampen om mosten
Det forsømte forår
Haunting Emma #3: Overgivelse
Die Jungfrau
Sørøveren og dragen
Døden synger falsk
Max Vero. Alarm på basen
The Old Testament 1 - Genesis
100 genveje til vægttab
In Madrid kussen ze op straat - erotisch verhaal