Kritisk Masse

UDGIVELSESDATO 31-12-2019
FORFATTER Bertelsen & Schwerdfeger
ISBN 9788790548827
FILSTØRRELSE 10,14 MB
FILNAVN Kritisk Masse.pdf
Defalske9ere.dk Kritisk Masse Image
København. August 2020.Da politikommissær Leo Brix vender tilbage efter orlov, koger drabsafdelingen af presserende sager. En yderst professionel snigskytte slår skånselsløst til mod kendte mennesker i den danske offentlighed, samtidig med at Abacusgruppen, et internationalt elitært forum for højt profilerede politikere og erhvervsfolk, holder konference i København.Den konstituerede drabschef, politiassistent Sofia Kvist, er under stærkt pres fra politidirektøren for at stoppe snigskytten. Men politiet er på bar bund…Brix kan ikke glemme den bestialske ”Club Orcus” sag, hvor mindst 45 kvinder blev dræbt. Kvist og computerteknikeren Flash har afdækket beviser, der peger direkte på navngivne deltagere i Abacuskonferencen. Men Abacus og den økonomiske elite, beskyttet af vagtfirmaet BlackStar America, er urørlige…Brix står tilbage med en følelse af magtesløshed og uforløst vrede. Atter synes de skyldige at være uden for rækkevidde.- Helt ærligt, Brix. Jeg tror bare, vi piner os selv. Hvad er chancen for, at vi får lov at hente de svin til afhøring? 0% eller mindre…- Yes, yes, du har ret Kvist, Brix bankede en knytnæve ind i håndfladen. - Men jeg har ikke tænkt mig at lade den sag ligge… koste hvad det vil! Der må fandme være en grænse for lovløsheden her i kongeriget.- Koste hvad det vil… er du sikker? Kvist så lumsk på ham. - Jeg har fundet et nyt øgenavn til dig. ”Selvtægtskommissæren”. Er der ikke lidt løs kanon over dig?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kritisk Masse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bertelsen & Schwerdfeger. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bertelsen & Schwerdfeger bog online og også downloade det gratis!

kritisk — Den Danske Ordbog

Vi nående bare ikke kritisk masse. Statiske test i 100 kg skala blev det til. Men at løfte opgaven med at komme ud af laboratoriet og ind på slagmarken magtede vi ikke dengang. Det er i dette lys man skal se det at nå til at trykke på affyringsknappen til en 2000 kg raket med 300 kg nyttelast efter en 120 sømile sejltur skal ses.

Kritisk masse af Bertelsen & Schwerdfeger | Bog & idé

Den såkaldte Brix-trilogis tredje bind, "Kritisk masse", læste jeg i februar 2019, knap to år efter de to første. "Kritisk masse" trækker et utal af tråde tilbage til handlingen i de to første bind, som jeg i de forløbne to år har glemt alt om, og jeg må blankt erkende at jeg ikke er helt sikker på hvad "Kritisk masse" gik ud på.

RELATEREDE BØGER

Journal X - Flammernes kløer, Rød Læseklub
Kultasydän
Religion i Rom
Lauras Erotiske Univers - Nøglen
Jan Hus
The Greenland mineral resources act
Paljain jaloin
Krumme savner et kram
Fra sletterne
Hinsides tavsheden
Milton i Hamborg
Det Evige Verdensbillede, bog 4
Forkert kys
Wielka księga - Basia
Rasmus Klump på floden
Lyme
Fugle i haven
Det er bar´ mad