Barnets tarv

UDGIVELSESDATO 28-08-2015
FORFATTER Ian McEwan
ISBN 9788702172294
FILSTØRRELSE 6,51 MB
FILNAVN Barnets tarv.pdf
Defalske9ere.dk Barnets tarv Image
Fiona Maye er en fremtrædende dommer ved den britiske High Court, hvor hun behandler sager vedrørende familieret. Hun er kendt for sin skarpe intelligens, præcision og indlevelsesevne. Men den faglige succes dækker over private sorger og ægteskabelige problemer. Det er en sorg for hende, at hun aldrig har fået børn, og nu truer en krise hendes ægteskab gennem tredive år.Samtidig står hun midt i en vigtig retssag: Af religiøse grunde nægter en køn syttenårig dreng ved navn Adam at tage imod en lægebehandling, der kan redde hans liv, og hans stærkt troende forældre støtter ham. Tiden er ved at løbe ud. Bør den sekulære domstol tilsidesætte dybfølte religiøse overbevisninger? Mens Fiona forsøger at finde frem til en afgørelse, besøger hun Adam på hospitalet - et møde, som vækker dybt begravede følelser i hende og hensætter drengen i et voldsomt sindsoprør. Hendes dom får skelsættende følger for dem begge to.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Barnets tarv blev skrevet den 28-08-2015 af forfatteren Ian McEwan. Du kan læse bogen Barnets tarv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ian McEwan.

Barnets tarv | Litteratursiden

Barnets herboende fader, med hvem barnet aldrig havde boet, og som alene havde besøgt barnet to gange i hjemlandet, var diagnosticeret med skizofreni. Udlændingenævnet fandt, at ansøgeren ikke kunne gives opholdstilladelse i Danmark under henvisning til sin herboende fader, idet det åbenbart ville stride mod barnets tarv.

Hvad er barnets tarv? | Information

"Barnets tarv" er et intellektuelt interessant og gribende, lille kammerspil. Ærkebritisk som kold regn på en grå sommerdag. Ian McEwan hudfletter velskrivende og veloplagt det moderne menneskes klamren sig til jobbet for at undgå at se personlige problemer i øjnene.

RELATEREDE BØGER

Kahden taalarin raha
MALEBOG: DINOSAURUSSER
Fra en helt anden verden
Morderisk bedrag
Flygtninge fra Sydøstasien
Dejt med döden
Fjendeland
Første port under himmelen
Kræn i Kragheden
Harry Pottcast & Hemmelighedernes Kammer #1
Udlængsel
Askepots forvandling
Skyd aldrig en detektiv
Fyrtøjet - Lydbogsdrama
On the Come Up