Biggles på storvildtjagt

UDGIVELSESDATO 14-05-2018
FORFATTER W. E. Johns
ISBN 9788711971253
FILSTØRRELSE 8,33 MB
FILNAVN Biggles på storvildtjagt.pdf
Defalske9ere.dk Biggles på storvildtjagt Image
Det starter som en simpel efterforskning af forfalskede frimærker og falskmøntneri. Men da Biggles nægter at tage imod bestikkelse, bliver han i stedet udsat for mordforsøg! Nu går den vilde jagt efter forbryderne og ikke mindst deres pengetrykkeri. Sporene fører Biggles og hans hold til Kairo, hvor det viser sig, at forbryderne bruger meget utraditionelle midler til at smugle pengene ind i Europa.William Earl Johns (1893-1968) var en engelsk forfatter og pilot, der gjorde tjeneste i den britiske hær under Første Verdenskrig. Under navnet W.E. Johns udgav han over 160 adventureromaner, hvoraf størstedelen har flyvehelten Biggles som hovedperson.W.E. Johns‘ bøger er skrevet i et sprog, der i dag kan virke stødende. Eventuelle racistiske udtalelser er ikke udtryk for forlagets holdninger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Biggles på storvildtjagt blev skrevet den 14-05-2018 af forfatteren W. E. Johns. Du kan læse bogen Biggles på storvildtjagt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren W. E. Johns.

Udenlandske forfattere til oversat skønlitteratur indtil 1975

Biggles har svært ved at forstå, hvorfor hans gamle ven, den franske soldat Marcel Brissac, vælger at gå ind i Fremmedlegionen. Da han undersøger sagen, opdager han, at Marcel må være på sporet af en international organisation af den allerværste slags.

Udenlandske forfattere til oversat skønlitteratur indtil 1975

de på et tidspunkt ialt 15 titler hvoraf flg. 6 aldrig udkom: niggles som Eskadrechef, Biggles starter igen, Biggles 'commer ikke, Biggles - Kommandotrop- per-nes Konge, Biggies på Kamelryg, Biggles i Ilden igen. Et par af dern kan korntnet ttndcr andre tiller, atter andre kan senere være udsendt af Grafisk Forlag. Odensc, september 1994

RELATEREDE BØGER

Sønnen
Et kort til Paradis
Jorden Kalder
Skindød
Så skal der leves!
Die missbrauchten Liebesbriefe
Se på mig
Hot Mess
Glæden ved sproget
Hotellet brinner
Min grundtvigske oldefar
Spis & Gro
Fyra som var bröder
Ormehullet
Aldrig mere fri
Livsglæde
Nøgent hjerte
En del af vejen
Naturpärlor i Skåne