INDIVID, INSTITUTION OG SAMFUND

UDGIVELSESDATO 02-04-2013
FORFATTER none
ISBN 9788778423146
FILSTØRRELSE 8,12 MB
FILNAVN INDIVID, INSTITUTION OG SAMFUND.pdf
Defalske9ere.dk INDIVID, INSTITUTION OG SAMFUND Image
Pædagoguddannelsen har fået et nyt fag. Det hedder ´Individ, Institution & Samfund´.I denne antologi giver en række førende fagpersoner deres bud på nogle af fagets indholdselementer ud fra hver deres tematiske udgangspunkt.Emnerne tæller bl.a. styreformer- og styringslogikker, dannelse, institutionalisering, tværinstitutionelt arbejde, etik, social ulighed, globalisering, og forvaltning af offentlige tjenesteydelser.Antologien er opdelt i fire hovedområder:1. Samfund og individ2. Pædagogisk arbejde mellem økonomi, styring og ledelse3. Om opdragelse, demokrati og medborgerskab4. Om metoder og teoriAlle artikler berører på forskellig vis udviklingen af den pædagogiske profession, og den gennemgående tanke i dem alle er, at det pædagogiske arbejde nødvendigvis må kvalificere sig gennem opnåelsen af en faglig indsigt i netop forholdet mellem individerne, institutionerne og samfundet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

INDIVID, INSTITUTION OG SAMFUND er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter none. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse none bog online og også downloade det gratis!

Individ og samfund (1979 edition) | Open Library

Antony Giddens. Det senmoderne samfund. Anerkednelse og bekræftigelse af hvem man er. Findes fx gennem Facebook. Hvad er Subjektivisering?

Individ, samfunn og kultur | Mind Map

Sex og Samfund har siden 1994 arbejdet med internationale projekter i Afrika og Asien, som forbedrer adgangen til sundhed i forbindelse med seksualitet, gravidi... Sex og Samfund International. Lergravsvej 59, 2. sal, København, 2300, Denmark.

RELATEREDE BØGER

Ett stänk av magi 4: Drömprinsen
Stiftelsen
Julemanden
De ti bud i det 21. århundrede
Kangchenjunga, A Trekker`s Guide
En fridag til fru Larsen
Bitte Bødvar og banen
Straffen
Kina - her kommer vi
News in Nordic Architecture
Ayses røde tørklæde
Trådarna i väven
Trold
Fløjtespil
Emmy 2 - Skitresan till Sverige
Evangeliesange