Den store løgn om kedsomhed

UDGIVELSESDATO 13-12-2018
FORFATTER Nadia Holmgren
ISBN 9788771853469
FILSTØRRELSE 1,76 MB
FILNAVN Den store løgn om kedsomhed.pdf
Defalske9ere.dk Den store løgn om kedsomhed Image
Har du nogensinde hørt, at det er sundt at kede sig? At kloge børn aldrig keder sig? Atkedsomhed avler kreativitet? Eller at skolegang gerne må være kedelig – de unge skalbare lære at tage sig sammen? Disse re påstande er alle – for at sige det mildt – sandhedermed modifikationer. Nyere forskning i kedsomhed har vist, at virkeligheden ernoget mere kompleks end som så. Sagen er nemlig den, at kedsomhed er et komplekstfænomen, som afhængigt af konteksten kan være enten sund og nyttig eller trivsels- oglæringshæmmende. Denne artikel rydder op i de kedelige myter, der orerer omkringkedsomhed. Anledningen er de seneste års trivselsmålinger, der gør det lysende klart, atvi har et problem i skolen og på ungdomsuddannelserne. Alt for mange børn og ungekeder sig så meget, at det går ud over deres trivsel og laering. Heldigvis er der råd at hentetil bekaempelsen af den usunde kedsomhed, og nogle af de råd nder vi i forskningeni positiv psykologi. Her viser de seneste års styrke- og trivselsforskning en mulig vej til,hvordan vi kan skrue op for den gode læring og ned for kedsomheden gennem styrkelseaf elementer som oplevelsen af positive emotioner, engagement, gode relationer, meningog mestring samt en pædagogisk indsats i forhold til styrkerealisering.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den store løgn om kedsomhed-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nadia Holmgren. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den store løgn om kedsomhed online nu så nemt!

Den store løgn om kedsomhed | Arnold Busck

Danskerne og Den Store Krig 1914-18. I Danmark har Den Store Krig stået i skyggen af den 2. Verdenskrig, fordi vi var neutrale i 1914-18. Men i virkeligheden har den 1. Verdenskrig haft langt, langt større betydning - og ramte langt flere danskere, idet 25-30.000 dansksindede sønderjyder var indkaldt til den tyske hær.

Søren Schauser: Derfor slås klassiske musikelskere

»Ud fra en simpel betragtning om, at det altid er den store kunst at få folk til at prøve produktet, der er den bedste vej til at få dem til at blive hængende, er min fornemmelse, at mange vil blive hængende,« spår medieanalytikeren og tilføjer: »Produkterne er relativt billige.

RELATEREDE BØGER

Melancholy baby
No regrets
Norra Roslagen
Så længe jeg skal ind ad din dør
Vadmelsfolk
På den anden side - en rejse i omstillingens grænseland
Brødrene Dværgmangust
Dronning Ingrid
Operation Skæbnespil
Djengis Khans gravrøvere
Kattresan
Udviklende øjeblikke
Meir Ezofowicz
Udlængsel
Fröken Julie
Askepots forvandling
Stonehenge kulten
Quentins
En hårnål klemt inde bag panelet
Mogens og andre noveller