Vanæret

UDGIVELSESDATO 26-03-2020
FORFATTER Linda Castillo
ISBN 9788740058758
FILSTØRRELSE 4,27 MB
FILNAVN Vanæret.pdf
Defalske9ere.dk Vanæret Image
En ældre amishkvinde bliver brutalt myrdet, imens hun samler valnødder med sine to børnebørn på en forladtgård. Gerningspersonen tager det ene barn med sig, og da det andet barn bliver spurgt om, hvem der overfaldt hendes bedstemor, svarer hun: Djævelen! Politichef Kate Burkholder dykker ned i sagen, som snart bliver et kapløb mod tiden.Den myrdede kvindes familie er velanset i amish samfundet. Men det går hurtigt op for Kate, at de skjuler noget for hende og bærer på en pinefuld fortid. Efterforskningen fører Kate til et andet isoleret amish samfund nær floden i det sydlige Ohio. Her er de tilhængere af Den Gamle Orden og indordner sig slavisk under en lang række regler. I starten virker de hjælpsomme, indtil Kate begynder at stille spørgsmål og pludselig befinder sig i en livstruende situation.Vanæret er den næste bog i rækken af en spændende serie om den kvindelige kriminalbetjent, Kate Burkholder i hovedrollen. Bogen er skrevet af den amerikanske forfatter Linda Castillo, som i dag er bosat i Texas.Linda Castillo skrev sin første roman som 13-årige, og er i dag udgivet i over 30 forskellige lande og vandt i 1999 Golden Heart Award for bedste romantiske spændingsroman, som også var nomineret til RITA. I dag er hun en international bestseller og havde i starten af år 2000 udgivet 27 romaner.I starten af sin karriere skrev hun primært romantiske spændingsfortællinger, men i 2009 kom hendes første krimi ”Tvunget til tavshed”, som også er først bind i serien om kriminalbetjent Kate Burkholder. Mange mener at det først var da hun begyndte at skrive krimi at hun fandt sig helt til rette.Serien har inspiration fra forfatteres egen barndom i Ohio, hvor hun voksede op i et samfund som var meget influerede af amish. Hun mener selv at hun kan takke sin opvækst i Ohio for succes, da det har skyldes de lange Ohio vintre, at hun havde mulighed at udvikle hendes fantasi og drømme meget. Linda Castillo elsker at find på karakter og skrive spændende plots, hvilket også fremgår tydeligt i hendes bøger,Bøger i serien om Kate Burkholder:”Bøn om tavshed” (2010)”Bryd tavsheden” (2011)”Meldt savnet” (2012)”Sidste åndedrag” (2013)”Døden venter” (2014)”Efter stormen” (2015)”De ugudelige” (2016)”På afveje” (2017)”I al hemmelighed” (2019)
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vanæret er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Linda Castillo. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Linda Castillo bog online og også downloade det gratis!

Jennifer Aniston i nyt interview: Jeg er blevet vanæret ...

Vanæret. Anbefalet af Lene Kruse, Hobro Boghandel. Vanæret er ellevte bind i serien om politichef Kate Burkholder, som voksede op som amish. Handlingen foregår i denne bog, ligesom i de andre i serien, i og omkring amishsamfundet. En ældre amishkvinde bliver brutalt myrdet, mens hun er sammen med to af sine børnebørn.

Vanæret af Linda Castillo - anmeldelser og bogpriser ...

Vanæret er en både spændende og underholdende krimi, og det har været en fornøjelse igen at læse om den dygtige og handlekraftige Kate Burkholder. Alle, der holder af det univers, Linda Castillo har skabt med sin amishserie, kan glæde sig til denne nye bog i serien. Den lever fuldt op til de foregående bind i serien.

RELATEREDE BØGER

Calendar Girl: April
En gammel eksbarneskuespiller fortæller
Husker du?
48 døgn på isen
Med mafiaen under huden
Enken fra Kiev
Tunne hänestä – eroottinen novelli
Solskensflickan
Seje Selma - opdager en brand
By the Seat of My Pants
Da Mumbo Jumbo blev kæmpestor - Lyt&læs
DEM
Det ukendte mesterværk & Sarrasine
Udenrigsminister
Minecraft - Guide til rødsten
Børsens Danmarkshistorie 1896-1996
Kort & Guide – New York
Få mere selvværd og bedre relationer