Pusle - En personlig historie

UDGIVELSESDATO 26-08-2013
FORFATTER Luise Charlotte Helmuth
ISBN 9788711358733
FILSTØRRELSE 9,98 MB
FILNAVN Pusle - En personlig historie.pdf
Defalske9ere.dk Pusle - En personlig historie Image
Pusle er den personlige historie om og af Danmarks måske største barnestjerne gennem tiderne.Pusle Helmuth blev som barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespillerne Frits Helmuth og Jeanne D'Arville født direkte ind i underholdningsbranchen. Hun debuterede i en alder af kun tre år i filmen Min søsters børn, var med i de tre efterfølgende film i denne serie - og blev barnestjerne over dem alle.Hun spillede sammen med de største danske skuespillere som Dirch Passer og Ove Sprogøe og overhalede fem år gammel The Beatles på hitlisterne! Men karrieren - opvæksten i filmkulissernes skygge med en alenemor - havde sine omkostninger, og kampen for at finde sig selv bagefter blev både lang og hård: de svære teenageår efter karrierens bratte slutning, de utallige job og vanskeligheden ved at finde den eneste ene. I denne første selvbiografi fortæller Pusle ærligt og ligefremt om, hvordan modgang, tilgivelse og astrologi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Pusle - En personlig historie-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Luise Charlotte Helmuth. Med webstedet defalske9ere.dk læses Pusle - En personlig historie online nu så nemt!

Pusle : en personlig historie (Book, 2004) [WorldCat.org]

Choose a category to sort by, this can be either adult or child subjects. Emne . Enter subject keywords

Hent Pusle - En personlig historie Luise Charlotte Helm ...

Pusle skrev i 2004 sin selvbiografi "Pusle" - En personlig historie, som var en målrettet advarsel til nutidens forældre til spirende børnestjerner. Hun skrev i bogen: "Pas godt på dem. De er meget sårbare. For det at være barnestjerne er en voksenrolle." Pusle åbnede i 2019 restauranten Helmuth i Hellerup.

RELATEREDE BØGER

Kopierne - graphic novel
Den uvidende lærer
Klosterjægeren
Lidt væk
Mysteriet i Genbrugsen
Hans Scherfig. Myter og Drømme
Hvidvaskloven af 2017 med kommentarer
Råb, Emil
Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen
Intellektuel og kriminel
Filosofiske skrifter Udvalgte tekster 1927-1957