De dræbtes advokat

UDGIVELSESDATO 06-04-2017
FORFATTER Arne Woythal
ISBN 9788711724514
FILSTØRRELSE 10,75 MB
FILNAVN De dræbtes advokat.pdf
Defalske9ere.dk De dræbtes advokat Image
Kriminalassistent Rasmus Berg og hans kolleger i Drabsafdelingen bliver sat til at efterforske et groft røveri i Lokalbanken i Herlev. Arbejdet skrider langsomt frem og bliver hele tiden afbrudt af nye sager, der kræver opmærksomhed. Drabet på en ung mand i Bagsværd, et selvmord i Hareskoven og en hjemløs, der bliver skudt på Søborg Torv – er hændelserne forbundet? Og hvem er den mand, der har ringet og truet Rasmus Bergs datter? Har det noget med sagerne at gøre?'De dræbtes advokat' er første bog om kriminalassistent Rasmus Bergs arbejde for Drabsafdelingen.Arne Woythal (f. 1958) er kriminalassistent og har over 20 års erfaring i politiet lige fra Rejseholdets Drabssektion til Gladsaxe kriminalpoliti. Arne Woythal har desuden været udsendt til Afghanistan to gange som rådgiver for kriminalpolitichefer. I 2016 debuterede Arne Woythal som forfatter med krimien 'De dræbtes advokat', som er baseret på hans erfaringer med efterforskning af drabssager.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

De dræbtes advokat er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Arne Woythal. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Arne Woythal bog online og også downloade det gratis!

De dræbtes advokat - SKOOB

Køb De dræbtes advokat af Arne Woythal som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Kriminalassistent Rasmus Berg og hans kolleger i Drabsafdelingen bliver sat til at efterforske et gr..

Få De dræbtes advokat af Arne Woythal som Hæftet bog ...

De dræbtes advokat er forfatterens debut og første bind i en planlagt serie om Rasmus Berg og drabsafdelingen. Rasmus er ansat i drabsafdelingen på politigården i Albertslund. Han er del af et lille hold, der er specialiseret og trives rigtig godt i gruppen.

RELATEREDE BØGER

Jungfru Skär
Parkeringsvakten - erotisk novell
Frihed på livstid
Far Islands
Iwo Jima
China Northwest - Xinjiang Uygur aut. Region
Doktor Kold og eventyrspejlet
Throne of Glass #1: Kongens forkæmper
Hævnens time
Syv til alters