Pigen i Satans Mose

UDGIVELSESDATO 04-03-2016
FORFATTER Lotte og Søren Hammer
ISBN 9788702191943
FILSTØRRELSE 4,63 MB
FILNAVN Pigen i Satans Mose.pdf
Defalske9ere.dk Pigen i Satans Mose Image
Genudgivelse i maxipbPå bunden af en sø i de nordsjællandske skove ligger liget af en pige fra Nigeria. Ingen savner hende, ingen leder efter hende. Kun tilfældigt finder en jagthund resterne af hendes krop.På Københavns Politigård overtager Konrad Simonsen sagen, der selvantænder i medierne efter en mildt sagt klodset behandling hos det lokale politi.Konrad Simonsen og hans hold forfølger de få spor, der er efter pigen, som ingen ved, hvem er. Snart viser det sig, at hun er nøglen til en verden af menneskehandel, prostitution og vold. En verden, hvor alting har sin pris, og ingen fejltrin forbliver ustraffede. Midt i det hele står Henrik Krag, en ung fyr med en blakket fortid, og rigmandsdatteren Benedikte, begge med en tæt forbindelse til ondskabens imperium.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Pigen i Satans Mose-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lotte og Søren Hammer. Med webstedet defalske9ere.dk læses Pigen i Satans Mose online nu så nemt!

Pigen i Satans Mose, Paperback • Se priser (9 butikker)

Pigen i satans mose [4] af Lotte Hammer og Søren. 4 / 6 (3 i alt) Klubpris 99 95 kr. Læg i kurv Køb bogen og bliv medlem. Bliv medlem. og køb bogen til klubpris. Bliv medlem. Om bogen. Ondskabens imperium. Omslag: Peter Stoltze design. Bestillingsnr: 274829. Antal sider: 438. Fakta: Indbundet.

Pigen i Satans Mose | Køb online på Føtex.dk

Pigen i Satans Mose, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Marens vilje
Skilles som venner
Ridderen
På händer och fötter
Vi vil vinde!
Mari
Das Muschelhorn
Den etiske virkelighed
Fuglene på foderbrættet og andre havefugle
Sort brand
Flammernes porte
Kommer let,går let
Een nieuwe morgenstond
Vi forældreløse
Den positive psykologis metoder
Besøg et vandhul om foråret
Weekendsex
Sammen: om kærlighed der lykkes: elleve interview
Elsker, elsker ikke