Gråpapegøjer

UDGIVELSESDATO 07-06-2004
FORFATTER John Vestergaard
ISBN 8778574285
FILSTØRRELSE 10,18 MB
FILNAVN Gråpapegøjer.pdf
Defalske9ere.dk Gråpapegøjer Image
Når så mange vælger Gråpapegøje, kan det hænge sammen med, at hver fugl har sin egen personlighed.Den kan lære meget, det er en meget smuk fugl og den støjer relativt lidt.Men man skal også være opmærksom på, at der er mange pligter forbundet med at have en Gråpapegøje. Den skal have plads til at røre sig på, varieret foder og masser af beskæftigelse.Med god pleje kan den blive 70 år.Læs om denne fascinerende fugl i denne bog skrevet af en opdrætter med over tredive års erfaring med fuglehold.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Gråpapegøjer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter John Vestergaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Gråpapegøjer online nu så nemt!

84 gråpapegøjer reddet - GIVSKUD ZOO

Du er hvad du spiser.... Selv når du har pels og lange fortænder! Vi ved alle at kosten er vigtig for os mennesker, samt at hvis vi ikke får en sund og varieret kost, så kan vi blive ramt af forskellige sygdomme og problemer.

Gråpapegøje | Find spændende viden her i Zoologisk Have

Gråpapegøjer (bog) af forfatteren John Vestergaard | Burfugle | Når så mange vælger Gråpapegøje, kan det hænge sammen med, at hver fugl har sin egen personlighed. Den kan lære meget, det er en meget smuk fugl og den støjer r

RELATEREDE BØGER

Endestation Europa
De første dage i Berlin
Midsummer Night - Erotic Short Story
Helén-fallet - mordet som skakade hela Sverige
Kuno von Steiner
Een vleugje magie 3 - Ruzie over jongens
Kan jeg dø af det, mor?
Landskab med blomster og øldåser
Talmagi
I blokopdelingens tegn
Giraffen Georg
Løve med korset
Året efter med Twiggy
Årsrapport og regnskabsanalyse
Under huden