Granit

UDGIVELSESDATO 30-04-2018
FORFATTER Toril Brekke
ISBN 9788711756904
FILSTØRRELSE 5,13 MB
FILNAVN Granit.pdf
Defalske9ere.dk Granit Image
Spillemand og stenhugger Anton Syrén lever ved den isolerede, men naturskønne Iddefjord i Norge. Vi befinder os i 1880‘erne, og her tager Toril Brekkes velkomponerede slægtskrønike 'Granit' sin begyndelse. Anton og hans familie lever under fattige kår, men det betyder ikke, at man ikke kan have et rigt liv. Og Anton elsker sine kvinder, så han får mange efterkommere. Gennem tre generationer følger vi stenhuggerens slægt, og livshistorierne spreder sig ud over hele kloden, mens tyngdepunkterne ligger i Iddefjorden og i Bruxelles.Toril Brekke (f. 1949) er en norsk forfatter, oversætter og litteraturkritiker, som især er kendt for sine historiske romaner. Hun er uddannet typograf, debuterede som forfatter i 1976, og har siden 1982 kunnet leve af at skrive. I begyndelsen af 1970‘erne var hun medlem af Arbeidernes kommunistparti, men hun har siden opgivet kommunismen. Brekke har modtaget flere priser for sine bøger, hun har været leder af Den Norske Forfatterforening og juryformand for Riksmålsforbundets litteraturpris.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Granit-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Toril Brekke. Med webstedet defalske9ere.dk læses Granit online nu så nemt!

Korskro Granit & Natursten | Alt inden for granit, sten ...

Den granit man kalder "sort" kan variere lige fra almindelig grå til den mørkegrå og derimellem kan granitten også være uren, det vil sige at de ikke er ensfarvet, men med f.eks hvide pletter på. Det meste granit er til brug i asfalt produktionen og der behøver farven ikke at være "pæn" det er typisk de billigste skæver.

Home page FI | Granit FI

Hos Granit & sten sælger vi granit til haver, bede, indkørsler m.v. fra de store norske og svenske fjelde. Vi har skruet priserne helt i bund, og leverer direkte til din dør i hele Jylland, på Fyn og Sjælland.

RELATEREDE BØGER

Brudgommen var en hund
Fyra historier om maffian i Italien
Dette er ikke 1800-tallet
Den lille franske bistro
Las Vegas
Katolsk religion
Den gode mand
Den sære historie om Venus' måne
Havets magi
Den 9. kreds - politiet indefra
Kirjaston viettelemä - eroottinen novelli
Kælegrise
Peters kærlighed