Kasi

UDGIVELSESDATO 08-05-2013
FORFATTER Jens Jam Rasmussen
ISBN 9788771086881
FILSTØRRELSE 5,39 MB
FILNAVN Kasi.pdf
Defalske9ere.dk Kasi Image
'Jeg har det sådan, at når stormen virkelig raser, så skal kaptajnen stå ved roret og styre sit skib og ikke sidde og gemme sig i kabyssen. Han må tage det fulde ansvar for at få tingene på plads. Og selv når det hele raser omkring mig, så formår jeg at holde hovedet koldt'.– Jesper Nielsen, august 2011Kasi-Jesper var en mirakelmand i dansk sport. Han blæste nyt liv i det døende Brøndby IF og samlede hele håndbolddanmark omkring drømmeholdet AGK. Det var fem forunderlige år midt i fi nanskrisen. Indtil Jesper Nielsen i juli 2012 aflyste håndboldfesten AGK i et desperat forsøg på at redde sine sidste millioner. Skibet sank, men ikke med kaptajnen.KASI er historien om Jesper Nielsen – hele vejen op og hele vejen ned. Om en vestegnsdreng med en iværksætterdrøm, der gik i opfyldelse. Og om familiefirmaet KasiGroup, der blev opslugt af en kapitalfond, blandt andet på en forventet efterbevilling, som i dag er opgjort til 0 millioner kroner.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kasi-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Jam Rasmussen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kasi online nu så nemt!

Mojim.com 魔鏡歌詞網

บัตรเครดิต บัญชี สินเชื่อ ประกัน และบริการทางการเงินมากมาย ...

歌詞検索サイト うたてん

Kasi Lemmons, Actress: The Silence of the Lambs. Kasi Lemmons was born on February 24, 1961 in St. Louis, Missouri, USA as Karen Lemmons. She is an actress, known for The Silence of the Lambs (1991), Candyman (1992) and Harriet (2019). She has been married to Vondie Curtis-Hall since 1995. They have two children.

RELATEREDE BØGER

Sofie #4: Sofie kan trille
Kommissarie Tax: Konstkuppen
Ove Sprogøe
Telefon
Trap Danmark: Kort over Ikast-Brande Kommune
Lekim - rejsen gennem Nordskoven 7. dec.
Glückliche Zukunft für Bettina
O czterech muzykantach z Bremy
Hvad er der galt, Carl?
Mesterdetektiven Blomkvist
Super nemme salater
Kreativitet
I glimt
Weissenfels, Falk Extra
Sorggrupper i kirken