Min grønne himmel

UDGIVELSESDATO 31-05-2013
FORFATTER Simon Glinvad
ISBN 9788792439444
FILSTØRRELSE 1,43 MB
FILNAVN Min grønne himmel.pdf
Defalske9ere.dk Min grønne himmel Image
Min grønne himmel er en sansemættet, vemodig og poetisk historie om en mand der forlader sit gamle liv og flytter ud på landet. Her lever han et stille og tilbagetrukket liv med sine hunde og en radio som eneste selskab.Dagene går med praktiske gøremål, et hegn skal repareres, fårene skal passes, hundene skal luftes og én gang om ugen kører han de ti kilometer ind til den nærmeste by for at købe ind og spise i bowlingcentret. Men en dag får han et telefonopkald som vækker fortiden til live og sender ham tilbage til den sommer da han var fjorten og alting forandrede sig.I et nært og præcist sprog bevæger fortællingen sig ubesværet mellem fortid og nutid, mellem ungdom og alderdom, og lader elegant de to spor spejle hinanden i en udforskning af hvad der skete dengang og lagde grunden til at fortælleren blev den mand han er i dag.Simon Glinvad er født i 1978. Har tidligere udgivet romanerne Petersborg Express (2005) og Jetlag (2008) og novellesamlingen Krager i træet (2011).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Min grønne himmel er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Simon Glinvad. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Simon Glinvad bog online og også downloade det gratis!

Jørgen Siegumfeldt | Information

Min grønne himmel, Simon Glinvad, genre: roman, 1. udgave fra 2013 på forlaget Batzer & Co 232 sider, hæftet. Fremstår i pæn stand med enkelte læsestriber på ryg samt 2 sider med hjørnefold. "Min grønne himmel er en sansemættet, vemodig og poetisk historie om en mand der forlader sit gamle liv og flytter ud på landet.

Min grønne himmel

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

RELATEREDE BØGER

Artiskokhjerte
Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasse
Æsops fabler
Dagen og vejen
@affektivt
Maan laiturilla
Blæksprutter og bænkebidere
Erhvervsretlige emner 1917-2017
Den tomme trone (SAKS 8)
Min mor var besat
Jan Toftlund