Filtret hår

UDGIVELSESDATO 22-03-2019
FORFATTER Yosano Akiko
ISBN 9788743098980
FILSTØRRELSE 10,94 MB
FILNAVN Filtret hår.pdf
Defalske9ere.dk Filtret hår Image
'Filtret hår' indeholder godt 50 digte, skrevet af den japanske lyriker Yosano Akiko (1878-1942).I kraft af deres sproglige overskud og deres indhold betegnede Akikos digte ved deres fremkomst i 1901 en fornyelse af den klassiske japanske digtning. Aldrig tidligere var den kvindelige erotik blevet udtrykt så åbenlyst og så frit. Yosano Akiko har lige siden været et forbillede for andre digtere, ikke kun i Japan, men efterhånden også i Europa og USA.Niels Kjær, som tidligere har oversat en række andre japanske lyrikere til dansk, har forsynet bogen med et forord og forklarende noter.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Filtret hår er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Yosano Akiko. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Yosano Akiko bog online og også downloade det gratis!

Guide: Sådan undgår du tørt, filtret og "frizzy" hår

Filtret hår HJÆLP! Forfatter: Johanne (Skriv besked) Dato: 24-11-2005 16:11: Red mig en eller anden, eller rettere mit hår! Det er fuldstændigt sammenfiltret i nakken.Altså virkelig en KLUMP. Det er frygteligt, det gør ondt at rede det ud og jeg kan ikke gå uden for en dør før det er udfiltret. AV!

Tørt, skadet eller ødelagt hår? → Se hvordan du får ...

Hejsa ! Jeg har langt hår og har stort set altid haft det langt. På det seneste et det blevet utroligt filtret og stort set umuligt at rede ud. Jeg har prøvet med mange forskellige slags balsam, både noget der skal skylles ud og noget det skal blive i håret - det hjælper ikke meget. Er det nogen, der kender til et vidunder-middel ??

RELATEREDE BØGER

Direct Leadership
Konfrontation
Liv eller død
Freakshow 1: De falske freaks
Et glas rødvin hver dag
Glød
Manden der ler
Min perron
Gensyn med Østen
Der Schmied seines Glückes