Mellemlederens dilemmaer

UDGIVELSESDATO 12-06-2020
FORFATTER Dorte Cohr Lützen
ISBN 9788702270914
FILSTØRRELSE 8,70 MB
FILNAVN Mellemlederens dilemmaer.pdf
Defalske9ere.dk Mellemlederens dilemmaer Image
At være mellemleder beskrives ofte som at være en lus mellem to negle; en der bliver klemt fra mange sider. Og ikke nok med det; mellemlederen bliver også ofte beskrevet som en overflødig instans, en forhindring for forandringer og produktivitet i virksomheden.Men mellemlederen er et vigtigt led i en organisation, et led med afgørende betydning både for stemningen og effektiviteten på arbejdspladsen og for indtjening og kundetilfredshed.Vi ser, hvordan mellemlederen tackler sine udfordringer på arbejdspladsen, og på de dilemmaer, mellemlederen altid vil stå i. Hvis lederen øver sig, kan hun hele tiden blive bedre til at håndtere disse dilemmaer.I bogen er der letgenkendelige eksempler fra arbejdspladser, teoretiske input samt gode råd og værktøjer til at håndtere den kompleksitet, som ligger i mellemlederjobbet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Mellemlederens dilemmaer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Dorte Cohr Lützen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Mellemlederens dilemmaer online nu så nemt!

Blogindlæg: Ledere med ønske om at arbejde med ...

Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i snart 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.

Mellemlederens dilemmaer (Bog, Hæftet, Dansk) af Dorte ...

Er du leder? Har du interesse i og brug for at arbejde med udgangspunkt i dine egne personlige udfordringer, fx i relation til emner som "mellemlederens dilemmaer og pres", stress, kontroladfærd, kommunikation, kontakten med kollegaer, problemer i privatlivet, uhensigtsmæssige vane- eller tankemønstre eller andet, som du oplever som problematisk.

RELATEREDE BØGER

Stress af med meditation
Kristian
Grosse Schwester Schimmel
Lysets rige 16 - Livshunger, CD
Pi, Jo og Bø, Læs lydret 0
Psyke, kultur og samfunn
Den store far, mor & børn
Den namnlöse
Snip Snap Snude: Laura 1-6 (æske med 48 stk. ass. - pris pr. stk. ca. kr. 11,95
Glæde og fordærv
Farlig forbindelser & De skrigende svaler