I baronens seng

UDGIVELSESDATO 27-04-2017
FORFATTER Erik Nørgaard
ISBN 9788711730232
FILSTØRRELSE 5,80 MB
FILNAVN I baronens seng.pdf
Defalske9ere.dk I baronens seng Image
'I baronens seng' er anden del af Erik Nørgaards selvbiografi. Det er ganske uventet, da den unge mand fra et arbejderkvarter i Aalborg bliver redaktør på en radikal avis i Viborg. I starten er det kun trivielle småhistorier, som den ambitiøse ildsjæl får lov at skrive om, men efter et stykke tid drages han ind i en spektakulær sag om en af Viborgs prominente borgere, som anklages for at have været stikker under besættelsen. Det er sådan, Erik Nørgaard selv bliver indført i Viborgs kulturelle undergrund, hvor hans digterdrømme lige så stille spirer frem. 'I baronens seng' fortæller endvidere om rejsen til København og Gøteborg og om en ny kærlighedsaffære, der ikke just ender som håbet ...Den danske journalist og forfatter Erik Nørgaard Lykke (1929-2013) skrev blandt andet for Information og Politiken. Erik Nørgaard vandt flere priser, herunder Cavlingprisen og PH-prisen, for sin undersøgende journalistik, der stillede skarpt på vilkårene for nogle af landets dårligst stillede. Som forfatter udgav Erik Nørgaard over 50 bøger inden for genrerne skønlitteratur, erindringer, faglitteratur, reportage og historie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse I baronens seng-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Erik Nørgaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses I baronens seng online nu så nemt!

Personer - Ordsprog og talemaader

Forestilles liggende udi Baronens Seng med en Gyldenstykkes Slaap-Rok for Stolen; han vaagner og gnikker sine Øyne, seer sig om og blir forskrækket, gnikker sine Øyne igien, tar paa sit Hoved og faaer en Guldbroderet Nat-Hue i Haanden; han smør Spøt paa sine Øyne, og gnikker dem igien, vender nok Huen om, og beskuer den, seer paa sin fiine Skiorte, paa Slaap-Rokken, paa alting, har ...

PDF Jeppe på Bjerget - Aarhus Universitetsforlag

Jeppe på Bjerget eller Den forvandlede Bonde er en komedie af Ludvig Holberg fra 1722. Komediens titelfigur er fæstebonde i den fiktive landsby Bjerget på Sjælland og i klemme mellem sin kone Nille og ridefogeden.Nille er meget hård mod Jeppe, fordi han drikker pengene op og så elsker hun sin krabask Mester Erik.Desuden ydmyges han socialt ved at hun ligger i med degnen.

RELATEREDE BØGER

Fra verdens midtpunkt til verdens ende og tilbage igen
Monsterjagten (10) Slangemanden Vipero
Tekster på kryds og tværs
Lær for livet
Det smaragdgrønne atlas - Første bog fra Begyndelsen
Lyt til dig selv
Liv er tyk
Farmanden
Spray - Del 1
Oskar og bankrøverne
Pas på, lille Hans
Det fortryllende slottet 4 - Giftige planer
På sporet af den tabte tid - Fuldt sæt, 7 bindsudgave
Breve fra London
Ved Hoksør Fjord
Trygt som i helvede