Angst - tæt på!

UDGIVELSESDATO 12-01-2017
FORFATTER Dion Knudsen
ISBN 9788711700143
FILSTØRRELSE 10,52 MB
FILNAVN Angst - tæt på!.pdf
Defalske9ere.dk Angst - tæt på! Image
ANGST – TÆT PÅ! er en personlig fortælling af en mand, der har mærket angsten. Først som pårørende, senere i sin egen krop og sjæl.Dion Knudsen fortæller hudløst ærligt om sit liv før, under og efter den angstlidelse, der pludselig slog ned i ham, og som vendte op og ned på hans hverdag.I mere end et år dominerede angsten hans liv, og gjorde ham mere sårbar end nogensinde før. Men kampen for at vende tilbage til livet, har også gjort ham stærkere. Bogen giver et gribende indblik i den kamp, og i det at blive ramt af en psykisk lidelse.Der er masser af inspiration at hente, ikke kun for mennesker, der selv har været berørt af – eller stadig er ramt af – angst, men også for pårørende og alle andre.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Angst - tæt på!-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Dion Knudsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Angst - tæt på! online nu så nemt!

ANGST - En komplet oversigt over alle angstlidelser

Vi oplevede altså på tæt hold, hvilket tydeligt skift der skete, da dynen ikke blev brugt, og til igen hvilken effekt den havde, da den blev taget i brug igen. Alt i alt kan vi konkludere at ved brugen af Protac kugledynen, så resulterer det i mere overskud hos Tobias, mere 'gå-på-mod' og mindre og færre angstanfald.

Angst: Få den vigtigste viden og gode råd på 10 minutter

ANGST - TÆT PÅ! Boganmeldelse af Marianne Palm Anmeldelsen blev bragt i magasinet sund-forskning.dk - vinter 2013 . Er du allerede flittig læser af sund-forskning.dk, har du måske lagt mærke til vores faste skribent udi fitness og sundhed i motionens tegn.

RELATEREDE BØGER

Jeg gør mig ondt, når -
Bag den kolde krigs tåger
Skyggen fra fortiden/Gods og gyldne drømme
Porrstjärnan - erotisk novell
Liket går vidare
- sagde doktoren
Vildt forelsket
Czy pan istnieje, panie mecenasie?
Skyggesøsteren
La Biblia: 36 Sofonías
Anton på hospitalet
Familie på farten. Nomader på fire hjul
Sports-quiz for hele familien
Den lille havfrue
Flodens barn
Bevægeleg for forældre og deres spædebørn