Som hos dig står

UDGIVELSESDATO 11-09-2013
FORFATTER Ulla Morre Bidstrup
ISBN 9788770036962
FILSTØRRELSE 4,96 MB
FILNAVN Som hos dig står.pdf
Defalske9ere.dk Som hos dig står Image
Som præst har man da en vielsesteologi - eller har man?Som hos dig står indeholder 21 vielsestaler, som er holdt ved vielser i Danmark af ligeså mange præster. Talerne favner bredt, hvad angår både teologi og form, og bærer præg af at være henvendt til brudepar i vidt forskellige livssituationer.Bogen indeholder desuden et efterord, forfattet af Peter Nejsum, der tager fat i spørgsmålet om vielsens teologi både i et historisk og nutidigt perspektiv. Navnlig gennemtænkes betydningspotentialet i begreberne velsignelse, bøn og løfte.Bogen inspirerer til at skrive vielsestaler og til at reflektere over vielsens teologi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Som hos dig står blev skrevet den 11-09-2013 af forfatteren Ulla Morre Bidstrup. Du kan læse bogen Som hos dig står i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ulla Morre Bidstrup.

Som hos dig står. lisbeth wulff musik af efterklang 15 ...

Få overblik over coronavirus/covid-19 og din virksomhed. Kan du fx. afholde din generalforsamling, skal du aflyser møder m.m.?

Fyldepennen - Kortprosa - Som hos dig står

Og der står man selv og slår de sidste søm i selvbyggerhuset, det lille nye lykkebo. Man skal lige se Morten Kirkskov gå i dørken i 'Som hos dig står', Teater Grobs nye stykke, skrevet af den unge Reumert-nominerede dramatiker Maj Rørbæk Damgaard. Kirkskov spiller en mand i delirisk sammenbrud over hans lilleverden, der går i spåner.

RELATEREDE BØGER

Svend Tveskæg
Sommerøen
FC Mezzi 2 - Walka do końca
Elskovskunst
Danske foregangsmænd i Amerika
Zicke Zacke Dinokacke! - Was die Forscher in Riesenhaufen finden und was sie über die schrecklichen Echsen wissen
Villads fra Valby bliver bange
Dødens Dilemmaer 7 - Gamle, uopklarede sager
Twee jaar vacantie
Kragen der ikke kunne tælle
House of Earth and Blood
Kom godt hjem
Gåsefar - En fortælling om hvordan syv gæslinger gjorde mig klogere på livet
Stumper og stykker
Lene