Fire dages frist

UDGIVELSESDATO 13-12-2017
FORFATTER Nick Carter
ISBN 9788711806616
FILSTØRRELSE 7,68 MB
FILNAVN Fire dages frist.pdf
Defalske9ere.dk Fire dages frist Image
Et kort over hidtil ukendte og enorme olieforekomster i Mexico var forsvundet. Var det faldet i hænderne på arabiske terrorister, der havde anbragt tredive miniatombomber i de vigtigste storbyer i USA på grund af en trussel om eksportforbud? Eller havde guerillalederen Raimondo Flores fået fingre i det og ville bruge det til at afpresse den mexicanske regering?AXE‘s topagent, Nick Carter, fik kun fire dage til at finde det stjålne kort. Mislykkedes det, ville bomberne blive sprængt …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fire dages frist-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nick Carter. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fire dages frist online nu så nemt!

Fire dages frist - E-bog - Nick Carter - Mofibo

Men den 7. september lå der et brev fra Tulip: Marianne Jensen var fyret med fire dages varsel, for Silkeborg Kommune havde fremrykket datoen for gravearbejdet. Så nu hænger hun på udgifterne til det lager, hun netop havde købt ind, men ikke kan nå at få solgt.

Mulighed for 4-dages arbejdsuge i TDC | Djøfbladet

Fire dages frist. 0.0 0 5 Forfatter: Nick Carter. Findes som e-bog. Et kort over hidtil ukendte og enorme olieforekomster i Mexico var forsvundet. Var det faldet i hænderne på arabiske terrorister, der havde anbragt tredive miniatombomber i de vigtigste storbyer i USA på grund af en trussel om eksportforbud?

RELATEREDE BØGER

Ædle skrivere i Damaskus
Hver morgen kryber jeg op fra havet
Istanbul Popout Map
Brunssia ja moniorgasmeja - eroottinen novelli
Fenrisfærden
Klassisk Tobias
Sexy Sisters
En stille ild
Disney Sjov på Farten
Svensk kriminalvård