Sort natskygge

UDGIVELSESDATO 21-03-2017
FORFATTER Ole Clifford
ISBN 9788799957453
FILSTØRRELSE 2,14 MB
FILNAVN Sort natskygge.pdf
Defalske9ere.dk Sort natskygge Image
Anmelderne skrev:“Man fornemmer, at der ligger mere i denne bog end blot et tankeeksperiment i fiktionens uforpligtende form … Sort natskygge nydes som thriller.”– Jyllands-Posten * * * *“Sort Natskygge er lige dele Dan Brown og Michael Crichton, rystet til en digestiv cocktail, en dansk lufthavnsroman lige til at tage om bord i flyveren på den lange rejse til fjerne steder på ferie eller business.”– Politiken“Clifford kan levere en meget spændende og upåklagelig konstrueret historie, der er mange tråde, der samles perfekt til sidst. Ingen løse ender, gode dialoger, godt opbygget spændingsniveau …. Clifford er virkelig, som også bogens bagside fortæller, en meget effektiv thrillerforfatter.”– Litteratursiden.dk“Et skjult hemmeligt skrift med et gammelt budskab videreført gennem generationer, en mandlig og en kvindelig efterforsker, der kommer gennem mange oplevelser, en kode, der skal brydes før afsløringen, spænding fra starten. Lyder det som Dan Brown? Ja, men den danske forfatter, Ole Clifford, føjer i sin lange roman en ekstra dimension til. Forfatteren har en fortid med ledende stillinger inden for flere koncerner, fortrinsvist i USA, og bruger sine erfaringer herfra til at komme med sit syn på verden, sin indignation og troværdige beskrivelse af industriens metoder og moral. For læger er det interessant, at der indgår naturmedicin og fabriksfremstillede produkter med forskelligt syn på og indfaldsvinkler til disse emner. Romanen rummer således mere end det Dan Brownske univers og gør absolut bogen læseværdig.”– UGESKRIFT FOR LÆGER“En international thriller, som tager læseren med til middelalderen, New York, København, Edinburgh og medicinalindustriens direktionslokaler. Udover et fænomenalt thrillerplot rummer bogen en kritik af den moderne medicinalindustri, der undlader at forske i naturmedicin.”– Bogguide- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -En række dødsfald blandt medicinalindustriens topchefer skaber nervøsitet på direktionsgangen hos medicinalgiganten GlobalChem i New York. Anonyme trusselsbreve sætter virksomhedens unge kvindelige forskningsdirektør på sporet af et skotsk broderskab og fører hende til et nedlagt klosterhospital, der siden middelalderen har gemt på en banebrydende hemmelighed. En hemmelighed, der hos broderskabet bærer navnet Natskyggeprofetien.I København styrter verden i grus for et ungt par, da de får at vide, at kvinden lider af kræft, og at hun kun har få måneder tilbage at leve i. Rygter om nogle flere hundrede år gamle naturmedicinopskrifter bringer parret til Skotland og giver dem fornyet håb.I deres kamp mod tiden støder de på en viden, der har været tilgængelig for menneskeheden i århundreder, men som er forblevet skjult af hensyn til den moderne medicinalindustris jagt på profit og patenter. Andre og stærkere kræfter er imidlertid interesserede i den dyrebare viden. Tiden er inde til, at Natskyggeprofetien kan gå i opfyldelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sort natskygge-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ole Clifford. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sort natskygge online nu så nemt!

Sort natskygge; Beskrivelse; Taksonomi; Toksicitet ...

Slægten Natskygge (Solanum) er udbredt over hele kloden.Det er urter eller buske med spredte blade. Blomsterne er endestillede og regelmæssigt 5-tallige. Frugterne er saftige bær. De fleste arter indeholder en række alkaloider, først og fremmest solanin, som i for store doser gør dem yderst giftige for mennesker.I meget små doser har solanin til gengæld vist sig at fremme ...

Sort natskygge - Lydbog - Ole Clifford - Mofibo

Med Sort natskygge har Ole Clifford skrevet endnu en effektiv thriller af internationalt format. Clifford kan levere en meget spændende og upåklagelig konstrueret historie, der er mange tråde, der samles perfekt til sidst. Ingen løse ender, gode dialoger, godt opbygget spændingsniveau.

RELATEREDE BØGER

150 kryddersnapse året rundt
Zniewolona przez mojego pana - opowiadanie erotyczne
Das Erbe der Macht - Band 1: Aurafeuer (Urban Fantasy)
Jürgen Habermas
En killing i huset
Medio
Uge 38
Oldtidssagaerne. Bind 3
Hemmelige Prinsesser (9) Møde med mode
Rabalder i børnefamilien
Hug en hæl
Guru Clayton M. Christensen - det innovative spring
Din egen
Hund efter Tyskland
Poliamore a Parigi - Breve racconto erotico