7 gode vaner

UDGIVELSESDATO 12-02-2014
FORFATTER Stephen R. Covey
ISBN 9788702154962
FILSTØRRELSE 5,45 MB
FILNAVN 7 gode vaner.pdf
Defalske9ere.dk 7 gode vaner Image
7 gode vaner - fortalt af Stephen R. Covey er en kort, personlig udgave af den internationale bestseller 7 gode vaner. I denne bog giver Covey dig en hurtig indføring i de berømte vaner, som har hjulpet millioner af mennesker med at blive mere effektive og få et bedre liv. Covey guider dig i den rigtige retning, og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger på det rette grundlag.Bogen bør læses af alle, der gerne vil arbejde med sig selv, og som ønsker at blive mere effektiv både som leder eller medarbejder og som privatperson.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse 7 gode vaner-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Stephen R. Covey. Med webstedet defalske9ere.dk læses 7 gode vaner online nu så nemt!

PDF 7 GODE VANER - Moldrup Consult

Principperne bag »7 gode vaner« er beskrevet i bestsellerbogen »The 7 Habits of Highly Effective People« skrevet af Stephen R. Covey. Bogen er på verdensplan solgt i næsten 20 millioner eksemplarer og har gjort FranklinCovey Company til en af verdens førende konsulentvirksomheder. Den danske udgave af bogen er solgt i 250.000 eksemplarer.

7 gode vaner, der holder dig i balance og forebygger stress

De 7 Gode Vaner™ er et intensivt forløb, der hjælper dig til at opnå maksimale resultater og balance i livet. Du vil få værktøjer, der hjælper dig med at nå dine vigtigste mål og skabe nye vaner for mærkbart at kunne opretholde effektiviteten i dit liv.

RELATEREDE BØGER

Der er ingen grænser
Evas millioner
Hr. Babels tårn
Kend din vin kvinde - og nyd den med større glæde
Nevrologi og nevrokirurgi : fra barn til voksen
My Little Pony - Daring Do ja Maraporin vahingoittunut varas
Italienske Billeder
Misklang og samklang
Korsriddersange
نادي ميتسي لكرة القدم 3: الركلةُ المقصية
En rigtig kærlighed
Vandfødt
Vores år - 1971-1973
Livsduelighed handler om karakterdannelse
Halvmorderen
Operation maraton
Niccolò Machiavelli
Tiden før døden: Afsnit 3
Bare ud at lege