Unyttige historiefacts - dyr & natur

UDGIVELSESDATO 10-11-2017
FORFATTER Michael Frederic Hawkins
ISBN 9788793628052
FILSTØRRELSE 2,74 MB
FILNAVN Unyttige historiefacts - dyr & natur.pdf
Defalske9ere.dk Unyttige historiefacts - dyr & natur Image
Bogen her er en historiebog. Men indholdet er et andet, end det man plejer at finde i de tunge opslagsværker. I stedet for de store fortællinger er det nemlig de små, finurlige, overraskende og underholdende sider af historien, der er i fokus. Har du for eksempel hørt at man i 1600-tallet mente, at fuglene trak til månen om vinteren? Eller at man i middelalderen på den lille engelske øgruppe Scilly kunne betale sin husleje i søpapegøjer? Læs om det og meget andet i de mange unyttige historiske facts.Temaet i denne bog er dyr og natur. For vores forhold til naturen har ændret sig, og også derfor er det interessant at kigge tilbage i historien og glædes og græmmes over brug og misbrug af den forunderlige natur.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Unyttige historiefacts - dyr & natur-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Michael Frederic Hawkins. Med webstedet defalske9ere.dk læses Unyttige historiefacts - dyr & natur online nu så nemt!

Unyttige Historiefacts - Home | Facebook

På inatur.no kan du kjøpe fiskekort, jaktfiskekort og leie hytte i norsk natur. Her finner du fiske og jakt over hele landet, og hyttene er blandt Norges billigste, med priser ned til 100 kr pr døgn. Søk deg bort fra byen. Søk deg ut i naturen.

Unyttige Historiefacts (@unyttigefacts) | Твиттер

En forhåndskikk på vårens tapetnyheter sammen med Wenche Kristiansen fra Storeys viser tydelig at fugler, geparder apekatter og andre dyr fortsatt vil pryde mange vegger. Det samme gjelder de stadig bedre imitasjonene av naturmaterialer som sjøgress, vannliljeblader og kork...

RELATEREDE BØGER

Luciadag
Økonomistyring i det offentlige
Skovtrolden Puk
1968
Jonashævn
Menneskets anatomi og fysiologi
Profilværktøjers bidrag til udvælgelse og udvikling af talent
Svar hvis du kan høre mig
Émile Zola - en borgerlig rebel: en kritisk biografi
Fjerne mål
Kærlighedshistorier fra mange lande
Blutiger Sommer
Vejen derud
I månens skær
Følelser og pædagogik
Danmarks Herregårde
Suttemusens skæve tænder