Fortællinger fra praksis i socialt arbejde

UDGIVELSESDATO 07-05-2016
FORFATTER Bettina Myggen Jensen og Inge Schiermacher
ISBN 9788750043997
FILSTØRRELSE 4,93 MB
FILNAVN Fortællinger fra praksis i socialt arbejde.pdf
Defalske9ere.dk Fortællinger fra praksis i socialt arbejde Image
Kan praksisviden indfanges af en fortælling? Studerende på professionsuddannelserne efterlyser ofte viden om praksis og oplever, at de får en større forståelse for, hvad deres fag indebærer, når de i deres praktikperioder møder erfarne kolleger. En måde at bringe praksisviden ind i undervisningen på er gennem praksisfortællingen. I Fortællinger fra praksis i socialt arbejde , der er redigeret af Bettina Myggen Jensen og Inge Schiermacher, arbejde skriver seks erfarne praktikere om deres arbejde med mennesker med komplekse sociale og sundhedsmæssige problemer som hjemløshed og misbrug. Fortællingerne indeholder refleksioner over teoretiske forståelser af de belyste problemer samt over valget af metode; det giver de studerende mulighed for at koble fortællingerne med deres egne teoretiske og erfaringsbaserede refleksioner over praksis. Fortællinger fra praksis i socialt arbejde er skrevet til studerende på social- og sundhedsprofessionsuddannelserne. Bogen er også relevant for andre, der studerer eller arbejder med voksne med særlige sociale problemer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Fortællinger fra praksis i socialt arbejde er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bettina Myggen Jensen og Inge Schiermacher. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bettina Myggen Jensen og Inge Schiermacher bog online og også downloade det gratis!

PDF Global definition af socialt arbejde

Du kan få fortællinger fra vores nødhjælpere, der er til stede i konfliktzonerne. Og du kan få overblik over tendenser og meningsmålinger og viden. Fortællinger. Vi sender nødhjælpere ud i krige og konflikter, og vi underviser militæret i, hvad reglerne er på slagmarken. Her kan du høre deres historier.

Multiteoretisk praksis i socialt arbejde | Samfundslitteratur

Praksis i socialt arbejde book. Read reviews from world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Praksis i socialt arbejde" as Want to Read

RELATEREDE BØGER

Løse ender
Love is war Scarletts historie
Vernon Subutex 1
Sticker World: Museum
Spiloppo 3 - Blødt brød og bankrøvere
Skibsrotterne går i land
Ernæring - Hånden på hjertet
M/S Dronning Alexandrine
France blad 339: Gard, Herault
Grænseløs lidenskab
Krybdyr og padder
Stenalderen. Om betingelser og livsvilkår under Danmarks stenalder
Et skrig i natten
Mord 2.0
Selv stilhed hører op
INDISK