Hilsner fra klovnen

UDGIVELSESDATO 12-09-2016
FORFATTER Peter Øvig Knudsen
ISBN 9788702209679
FILSTØRRELSE 1,31 MB
FILNAVN Hilsner fra klovnen.pdf
Defalske9ere.dk Hilsner fra klovnen Image
Romandebut af Peter Øvig Knudsen, som senest udgav den roste og stadig debatskabende bog Efter drabet (2001) om besættelsestidens stikkerlikvideringer.Hilsner fra klovnen handler om journalisten, der netop er gået fra sin veninde og nu er flyttet på landet for at få ro til at finde sig en plads i verden. Hvilket ikke er nemt. Journalistarbejdet lykkes ikke rigtig, og det er heller ikke nemt for ham at opnå accept i det fremmedskeptiske landsbysamfund. Dog opnår han en slags fortrolighed med den lokale graver, som ruster ham bedre til at stå distancen og lidt efter lidt komme videre i det komplicerede liv.Se www.oevig.dk for flere oplysninger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hilsner fra klovnen blev skrevet den 12-09-2016 af forfatteren Peter Øvig Knudsen. Du kan læse bogen Hilsner fra klovnen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Øvig Knudsen.

Peter Øvig Knudsen - Tirsdag den 25.02.2020 | Det ...

Hilsner fra klovnen handler om journalisten, der netop er gået fra sin veninde og nu er flyttet på landet for at få ro til at finde sig en plads i verden. Hvilket ikke er nemt. Journalistarbejdet lykkes ikke rigtig, og det er heller ikke nemt for ham at opnå accept i det fremmedskeptiske landsbysamfund.

Galleri3rum

Hilsner fra klovnen : roman Af Peter Øvig Knudsen (2003) Efter et interview med en filosof falder en journalists liv mere og mere fra hinanden og han fornemmer at filosoffen ...

RELATEREDE BØGER

Et minuts stilhed
En Vasaättling: historisk roman
Enegænger
The House of Happiness - The Pink Collection 21
Obamas taler
En danskers død
Polly og kæmpen, Blå Læseklub
God jul, Peter!
Dreamteam 8 - Bold, sved og tårer
Indkaldt
Da Finn kom ind
Dansk kriminalreportage