At lykkes

UDGIVELSESDATO 01-09-2011
FORFATTER Martin E. P. Seligman
ISBN 9788792542199
FILSTØRRELSE 7,50 MB
FILNAVN At lykkes.pdf
Defalske9ere.dk At lykkes Image
Internationalt anerkendt psykolog og ophavsmand til positiv psykologi Martin Seligman har skrevet en ny bog om nødvendigheden af at nytænke begreberne om lykke, positivitet og trivsel. Det er hans første bog i ti år.Seligmans engagerende argumentation for trivselsteorien er for den erfarne læser en velskrevet opdatering af, hvor positiv psykologi står i dag, videnskabeligt og teoretisk såvel som metodisk og i praksis. Den nye læser, som vil have en introduktion til teorien, får her en grundbog til et nyt fag om et vigtigt emne.At lykkes er skrevet til alle, der beskæftiger sig med menneskelig vækst og trivsel, sundhed, terapi, pædagogik, uddannelse, økonomi og politik. Nyt dansk forord af Hans Henrik Knoop, formand for det Europæiske Netværk for Positiv Psykologi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

At lykkes er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Martin E. P. Seligman. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Martin E. P. Seligman bog online og også downloade det gratis!

Ledere der lykkes - Lederweb

Hos Lykkes Guld & Sølv vil vi gøre alt for at betjene vores kunder og holder derfor butikken fysisk åbent alle hverdage fra kl. 10 - 17.30 og lørdage fra kl. 10 - 14. Grundet myndighedernes forskrifter for indbyrdes afstand mellem kunder, vil der i vores butik være adgang for maks. 1 kunde af gangen (i må gerne komme ind sammen hvis i er 2)

Lykkes Garn

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

RELATEREDE BØGER

Yo-yo-klubben
(M)ornitologen
Ikke engang et jordbær
Etta og Otto og Russel og James
Alberte i børnehave (4) - Du lyver!
Vi kæmpede til lands og til vands
Hundevagt
Løvehjerte
POPULÆRE HESTE: Sportsheste
Råbjerg Mile