Den knuste tang-hest

UDGIVELSESDATO 20-09-2013
FORFATTER Helene Tursten
ISBN 9788711371251
FILSTØRRELSE 7,72 MB
FILNAVN Den knuste tang-hest.pdf
Defalske9ere.dk Den knuste tang-hest Image
Den knuste tang-hest er første, selvstændige bind i Helen Turstens kritikerroste krimiserie om den 40-årige kriminalinspektør Irene Huss.En svensk rigmand falder ud fra altanen i sin luksuslejlighed i Göteborg. Det ligner selvmord, men viser sig at være mord. Irene Huss bliver sat på sagen, og snart er hun på sporet af en udspekuleret morder.Helene Tursten (f. 1954) er uddannet tandlæge og debuterede med Den knuste Tang-hest i 1998. Hun er en af de mest læste, svenske krimiforfattere og hendes bøger er oversat til adskillige sprog. Ud over Den knuste Tang-hest er på dansk udkommet Nattevagt, Tatoveret torso, Glasdjævlen, Guldkalven og Ilddansen.'Fremragende debut af svenske Helene Tursten, der har skrevet spændende og realistisk og såre plausibelt om visse göteborgske bedsteborgeres skumle verden.'- Jørgen Sørensen, Helsingør DagbladDet lunefulde net er en Irene Huss-krimi, nr. 1 i serien. Irene Huss-kriminalromanerne kan læses uafhængigt af hinanden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den knuste tang-hest er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Helene Tursten. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Helene Tursten bog online og også downloade det gratis!

‎Den knuste Tang-hest on Apple Books

"Den knuste Tang-hest" er første, selvstændige bind i Helen Turstens kritikerroste krimiserie om den 40-årige kriminalinspektør Irene Huss.En svensk rigmand falder ud fra altanen i sin luksuslejlighed i Göteborg. Det ligner selvmord, men viser sig at være mord. Irene Huss bliver sat på sagen, og snart er hun på sporet

Få Den knuste Tang-hest af Helene Tursten som e-bog i ...

Den knuste tang-hest, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

O Lanterninha - Conto Erótico
Oplev Kina (Lonely Planet)
Det erotiske valg: Påskefrokosten (forført)
Trap Danmark: Falset kort over Fredensborg Kommune
Magiske Mia og det røde hjerte
Mig og Messi
Sydfyn og øerne fra oven
Den vestindiske arv
Goldene Meile - Kurz-Krimi
Vejen til paradis (småbog 25)
Gengångaren
På rundtur i København