Djil - et nyt liv?

UDGIVELSESDATO 08-01-2016
FORFATTER Birgit Pouplier
ISBN 9788711489789
FILSTØRRELSE 7,32 MB
FILNAVN Djil - et nyt liv?.pdf
Defalske9ere.dk Djil - et nyt liv? Image
Djil er blevet 16 år, og det er ikke en leg at tackle almindelige teenageproblemer, når man oven i købet er blind. Djil er blevet forelsket i ikke én men to drenge, hun kæmper for at trække sin tidligere bedste veninde ud af et stofmisbrug, og samtidig skal hun jonglere med de urealistiske forventninger om at blive den bedste til alting. Denne tredje og sidste bog i serien om Djil samler trådene fra de to første bøger og viser os, hvordan det lykkes Djil at passe ind i fællesskabet blandt både hendes seende og de synshæmmede venner uden at miste sig selv i processen.I Birgit Poupliers trilogi følger vi pigen Djil, fra hun bliver blind som 13-årig og frem til 16-årsalderen, hvor hun lige så stille finder sin plads i livet både blandt sine seende venner og de synshæmmede fra blindeskolen. Samtidig konfronteres Djil med de samme udfordringer, som andre teenagere risikerer at støde ind, såsom forelskelse, forventninger og venskaber. Bøgerne er letlæselige og henvender sig til børn og unge fra 10-14 år.Birgit Pouplier (1925 - 2014) var en dansk forfatter og skuespiller. Hun blev uddannet skuespiller fra Det kongelige teaters elevskole og fortsatte herefter på Odense teater og Det ny teater. Hun rejste vidt omkring, bl.a. til England, Uganda og Californien. Birgit Pouplier udgav adskillige bøger både børnebøger, novellesamlinger, voksenbøger og opsamlinger af hendes mange kroniker, som hun skrev til blandt andet Berlingske.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Djil - et nyt liv?-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Birgit Pouplier. Med webstedet defalske9ere.dk læses Djil - et nyt liv? online nu så nemt!

| eReolen

2031 titler fundet. Viser side 3 ud af 11 sider. Digte Under Besættelsen. Rasmussen, Halfdan (29.1.1915 - 2.3.2002)

| eReolen GO!

Djil V/ Dorte Søes Nielsen Not evaluated yet Evaluate Fredericiavej 20, Vejle, Syddanmark, 7100. About Us; Hvordan man får; DJIL V/ DORTE SØES NIELSEN | Vejle | Add to My list Added Virksomheder Products .

RELATEREDE BØGER

Troskabens dyre pris - En roman om Leonora Christina Ulfeldt
Shadow falls #5: Valgt ved solnedgang
Udenfor pesthospitalet
Aske og ilden
Norsk begynderkursus CD-ROM & download
Jason med det gyldne skind
Inuti Tredje riket
Boken om Pim
Haltioiden seikkailut 1 - Raudanlujat soturit
Främlingars rike
Operation Mord