Jens P. Koch

UDGIVELSESDATO 05-05-2020
FORFATTER JohnRendboe
ISBN 9788793846449
FILSTØRRELSE 8,53 MB
FILNAVN Jens P. Koch .pdf
Defalske9ere.dk Jens P. Koch  Image
Nu kommer den enestående fortælling om Jens P. Koch, Danmarks største private bygmester nogensinde. Han ville meget mere end bygge huse. Koch ville skabe rammerne for “Det lykkelige Menneske”, der ejede deres eget hjem. Derfor byggede han ikke huse, men kvarterer, som han sagde. Med Odense som udgangspunkt var han over alt; Aarhus, Hjørring, Aalborg, Fredericia, Slagelse, Køge, Kgs. Lyngby og naturligvis Odense, hvor Tarup, Paarup, Dalum, Søhus, Stige og Nyborgvej – Rødegårdsvej-kvarteret blev afgørende præget af hans visioner. Koch introducerede nye byggeteknikker, der revolutionerede dansk husbyggeri – og var således den første, der byggede om vinteren. Han indførte desuden et nyt betalingssystem, der med sine månedlige betalinger var en genial nyskabelse, en forløber for vor tids systemer – og en afskaffelse af de forhadte ”Fandens fødselsdage”, hvor huskøbere skulle betale to gange årligt. Dette er fortællingen om det Danmark, halvdelen af os er vokset op i, eller har boet i. Dette er fortællingen, der stiller spørgsmål til, hvordan vores største bygningsarv skal forvaltes i dag. Og dette er fortællingen, der med stor sandsynlighed vil sætte dit eget (barndoms-)hjem i en større ramme, et hjem som du måske vil kunne se fotos fra.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Jens P. Koch er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter JohnRendboe. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse JohnRendboe bog online og også downloade det gratis!

Jens Otto Schepelern og Connie Koch Rasmussen, Broby ...

Lars Henrik Koch Skovboulevarden 21 C, Stevnstrup 8870 Langå Tlf.: 41108310. Send mail : Medlem af bestyrelsen Kasse og tilmelding banesport Helle Nielsen

Jens Koch - Director - UBS | LinkedIn

Se profiler for personer med navnet "Jens Koch" på LinkedIn. Der er 100+ personer med navnet "Jens Koch", der bruger LinkedIn til at udveksle oplysninger, idéer og muligheder.

RELATEREDE BØGER

Borgen Unplugged #10 - Kampen om dagsordenen
Nekromathias #3: Gas og gespenster
Frit slag! Fortællinger for unge
Den skaldede frisør
Grand Teton National Park
Pigejob-drengejob
Under dig
Der vokser et træ i Brooklyn
Efter foråret
I al frimodighed
Andre tider
The Essential N.F.S. Grundtvig
Mørke vande
Bruden som glemte
Wer vom Calafatestrauch isst
Åben himmel