Sebastian - bidt af vilde dyr!

UDGIVELSESDATO 20-12-2013
FORFATTER Sebastian Klein
ISBN 9788799503834
FILSTØRRELSE 5,45 MB
FILNAVN Sebastian - bidt af vilde dyr!.pdf
Defalske9ere.dk Sebastian - bidt af vilde dyr! Image
Sebastian tager på sit livs farligste rejse til nogle af de mest øde steder på jorden. Han vil fotografere vilde dyr dér, hvor de lever. I jagten efter det bedste billede bevæger han sig lidt for tæt på nogle af de drabelige bæster og kommer i livsfare. Hvordan vil han klare det? Heldigvis har Sebastian en overlevelsesguide med, som blev efterladt i lufthavnen af en mystisk mand. Den hjælper ham ud af mange farlige situationer.I denne sjove, spændende og lærerige bog følger vi Sebastian på hans rejse og lærer, hvordan man overlever angreb fra nogle af de farligste vilde dyr, der findes.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sebastian - bidt af vilde dyr! blev skrevet den 20-12-2013 af forfatteren Sebastian Klein. Du kan læse bogen Sebastian - bidt af vilde dyr! i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sebastian Klein.

Sebastian - bidt af vilde dyr! - Kirjat - CDON.COM

13.10 €. Han vil fotografere vilde dyr dér, hvor de lever. I jagten efter det bedste billede bevæger han sig lidt for tæt på nogle af de drabelige bæster og kommer i livsfare. Hvordan vil han klare det? Heldigvis har Sebastian en overlevelsesguide med, som blev efterladt i lufthavnen af en mystisk mand.

Millioner af dyr lider: stop handel med vilde dyr på...

Og Sebastian finder ud af præcis hvor ondt det kan gøre. Hvis du kunne lide videoen, så giv den meget gerne et like. Her på kanalen kan du finde en helt masse videoer, klip og bidder fra Ultra, men husk at du altid kan kigge forbi www.dr.dk/ultra/tv og se en masse af programmerne i fuld længde!

RELATEREDE BØGER

Hej då, allihopa
Blodmåne PB
Frost Nordlysets magi: Buldas krystal
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
Ad lønlige stier
Flettede tasker
Babel Babel
Tilbage til virkeligheden
Mine barndomserindringer fra Svogerslev
Voyeur
Hvorfor?
Hyldest til lediggang
Irgendwo am Rande der Nacht
Vancouver City Map
Nærmest hinanden
Mia og Mette træner vip-skud
Testosteron rex