Ledelse i perspektiv Mellem tradition og refleksion

UDGIVELSESDATO 04-01-2011
FORFATTER Preben Moeslund
ISBN 9788741254401
FILSTØRRELSE 4,19 MB
FILNAVN Ledelse i perspektiv Mellem tradition og refleksion.pdf
Defalske9ere.dk Ledelse i perspektiv Mellem tradition og refleksion Image
Det siges at man kan finde ”best practise” for sin ledelsesudøvelse. Denne bedste praksis søges i disse år udlevet gennem traditionelle ledelsesprincipper, hvor måling, planlægning og kontrol har fået en central funktion i både private og offentlige organisationers udvikling.Men er det sådan? Er ledelsesopgaven ikke på snart sagt alle niveauer så kompliceret og omskiftelig, at den er svær at målsætte og sætte på formel? Denne bog forsøger ikke at give de rigtige svar på dette men at rejse de rigtige spørgsmål.Bogens formål er at belyse og perspektivere ledelsesbegrebet, som det har udviklet sig gennem et århundrede fra den traditionelle, karismatiske ledelse over den moderne, planlagte ledelse til den sen-moderne, komplekse ledelse.I 1. del gives der en bred introduktion til ledelsesbegrebets udvikling.I 2. del behandles ”det personlige lederskab”. Her uddybes ledelsestematiseringen fra 1. del med redegørelsen for en lang række af de kendteste ledelsesteorier og -modeller.I 3. del rettes blikket mod den konkrete motivationsopgave i at få ”det lille fællesskab” - teamet eller afdelingen - til at fungere. Her uddybes den samfundsmæssige udvikling fra 1. del og sammenholdes med teorier og modeller for de funktioner, roller og gruppeprocesser, der skal bringes til at fungere.Målgruppen er studerende på diplomledelse, universiteter og handelshøjskoler samt ledere i al almindelighed, der ønsker et grundigt indblik i ledelsesopgaverne og –udfordringerne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ledelse i perspektiv Mellem tradition og refleksion-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Preben Moeslund. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ledelse i perspektiv Mellem tradition og refleksion online nu så nemt!

Ledelse i perspektiv I - mellem tradition og refleksion - Google Книги

Samarbejde og videnudveksling. DTU samarbejder med erhvervsliv og myndigheder om innovative løsninger, der opstår i krydsfeltet mellem teknisk videnskab og I samarbejde med Ledernes Kompetencecenter udbyder vi samlede pakker med Diplomuddannelsen i ledelse i København.

Dagens Perspektiv - Posts | Facebook

3. + Refleksion og vidensformidling  Ikke fra en person eller en lærendes perspektiv, men fra en organisations / institutions perspektiv  Men kan man overhovedet tale om det?  En organisation kan vel ikke reflektere?  En organisation består vel af mennesker, der reflekterer?

RELATEREDE BØGER

Il tuttofare - Letteratura erotica
Juletræssælgeren
Roman imperial statue bases
Kurt Danners bedrifter: Hvide slaver
Smeden fik livstid for mord i Solna
Marions ridskola
Jeppe Aakjær og Marie Bregendahl. Så længe vore hjerter vil
Alvdrottningens barn 5: I fiendens läger
Sværmere
Knit happens : 46 nye strikkeoppskrifter : 10-16 år
Uus sõber - Erootiline lühijutt
Et eventyr i Rosenborg Have