Rikke og Rokke redder julen

UDGIVELSESDATO 11-12-2018
FORFATTER Peter Gotthardt
ISBN 9788726047080
FILSTØRRELSE 10,82 MB
FILNAVN Rikke og Rokke redder julen.pdf
Defalske9ere.dk Rikke og Rokke redder julen Image
Der er ved at være panik i den gamle nissegård. Mandlen til risengrøden er væk! De to nissebørn opdager, at det er troldene fra Skummelhøj, der har været på spil. Men hvordan skal de nu få mandlen igen?Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet 'Finn og hans mænd og den røde heks'. Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt 'Jagten på Mesterbogen' (2000) og 'De døde kommer om natten' (2003).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Rikke og Rokke redder julen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Gotthardt. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Peter Gotthardt bog online og også downloade det gratis!

Liveboox | Rasmus Klump redder julen - Ebog (epub)

Rikke og Rokke redder julen. Peter Gotthardt, Niels Roland. Carlsen 2008. I fast bind, lidt hjørne slid, lidt omslags mærker er ellers i pæn stand. Pris 50,- Hvor er Julemanden. Achim Bröger, illustreret Ute Krause. Sesam 1986.

Amazon.com: ROKKES: Kindle Store

Husk mig Anbefales ikke på delte eller offentlige computere. Log ind anonymt. Log ind. Har du glemt din adgangskode?

RELATEREDE BØGER

The Dutch House
Ildhesten
Croatia
Samtaler om livet med John F. Kennedy
Rafiki Mpya - Hadithi Fupi ya Mapenzi
Opfindsomhed
Bring buen til Troja
Gulddreng, smaragdpige
Energy Self-Defense för män
Et år med Rasmus
Kwartet Detektywistyczny i tajemnica psiej kupy