Den Rustne Verden - Flugten fra Danmark

UDGIVELSESDATO 08-02-2019
FORFATTER Adam O.
ISBN 9788763859813
FILSTØRRELSE 7,64 MB
FILNAVN Den Rustne Verden - Flugten fra Danmark.pdf
Defalske9ere.dk Den Rustne Verden - Flugten fra Danmark Image
Fire søskende får brug for al deres gåpåmod og gode idéer, når den planlagte sommerferie hos bedstefar går ad en usædvanlig rute – gennem en verden af storskrald og kasserede robotter.I en ikke så fjern fremtid er Danmark omdannet til en gigantisk losseplads, og befolkningen er blevet tvangsflyttet til andre lande. Søskendeflokken Ramona, Bowie, Peter og Lærke bor med deres forældre i kuplen NyKøbenhavn på Grønland. De glæder sig til at besøge deres bedstefar i Sverige, når sommerferien starter lige om lidt.Men intet går som planlagt, og efter et flystyrt befinder børnene sig pludselig alene i Danmark – hvor storskrald og gamle robotter dumpes og efterlades til skrot. Det viser sig, at ikke alle robotter er inaktive, og børnene må lære at kende ven fra fjende på deres flugt fra Danmark.Den Rustne Verden er sjov og spændingsmættet læsning for både børn og voksne med satirisk bid og noget på hjerte. Der er planlagt tre bind i serien, men Flugten fra Danmark kan læses selvstændigt. Højtlæsning fra ca. 9 år og selvlæsning fra ca. 11.Pressen skriver:»Den Rustne Verden er ikke bare endnu en bog i en aktivistisk tendens. Dens fortælling har potentialet til at blive til en del af en hel generation af børns fælles hukommelse.«- Anita Brask Rasmussen, Information»Den rustne verden er en yderst velskrevet og intelligent dystopi til 8-12 årige med ækle facetterede skurke, forældre der er kærlige, men fraværende, sympatiske robotter og selvstændige og selvtænkende børn på trods af samfundets indsats for at gøre dem til dumme droner. Det er sindssygt godt fundet på og udført og jeg er kæmpe fan.«- Bibliotekat, Instagram.»»Show, don't tell,« siger journalister altid: Vis os det, du fortæller om, i stedet for at forklare det. Præcis sådan gør Adam O.«- Erik Barkman, Weekendavisen»Den Rustne Verden har mange gode kvaliteter. En af dem er bogens tur fra Grønland til København og senere Sverige (næsten) med et fremtidsblik på, hvordan her kan komme til at se ud, hvis vi ikke begynder at passe bedre på vores klima.«- Litteratur_til_danskfaget, Instagram»'Den rustne verden' er solid og klassisk børnelekture, lige indtil den eksploderer midtvejs, hvor fire børn og en venligsindet, men rusten robot balancerer på de tunge kabler op og ned imellem pylonerne hen over plastikhavet, som duver ildevarslende fra Fyn til Sjælland. Det er stærke sager.«- Steffen Larsen, Politiken.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den Rustne Verden - Flugten fra Danmark er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Adam O.. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Adam O. bog online og også downloade det gratis!

Adam O. - Tegninger - Posts | Facebook

Den Rustne Verden 2 kaldes Motorhjerte og er efterfølger til første bind i serien, Flugten fra Danmark. Dagbladet Information skriver: »Den Rustne Verden er ikke bare endnu en bog i en aktivistisk tendens. Dens fortælling har potentialet til at blive til en del af en hel generation af børns fælles hukommelse.«

Nyheder - DR | Få de seneste nyheder fra i dag her | DR

Share this Rating. Title: Den anden verden (2016).

RELATEREDE BØGER

Den gamle skæppe og andre danske sagn og fortællinger
Šeimininkas – erotinė literatūra
Lupus
Hitman 2
Kritik, 46. årgang, nr. 209
Svampekogebogen
Orkansæsonen og stilheden
Snyggast på nätet
Radetzkymarch
Livet skal ikke leves på automatpilot
En fremmed mand
Sprogudviklende undervisning
Caracas Venezuela