60 SMÅ TEGN PÅ, AT MAN ER OMKRING DE 60 OG MÅSKE PÅ VEJ VÆK FRA ARBEJDSMARKEDET

UDGIVELSESDATO 03-09-2018
FORFATTER Anette Riis
ISBN 9788772180984
FILSTØRRELSE 1,87 MB
FILNAVN 60 SMÅ TEGN PÅ, AT MAN ER OMKRING DE 60 OG MÅSKE PÅ VEJ VÆK FRA ARBEJDSMARKEDET.pdf
Defalske9ere.dk 60 SMÅ TEGN PÅ, AT MAN ER OMKRING DE 60 OG MÅSKE PÅ VEJ VÆK FRA ARBEJDSMARKEDET Image
Jeg har tidligere skrevet små tegn om 60-årige kvinder og mænd. Begge køn er jo også påarbejdsmarkedet – eller måske på vej væk derfra?Uddrag af bogenHvorfor overhovedet bringe disse 60 udsagn om 60-årige på arbejdsmarkedetpå tryk?Jeg har mødt en del, der ligesom jeg ”kløjes” lidt i det i de sidste arbejdsår af mange forskellige årsager. Og ja – vi kan naturligvis alle blive lidt slidte og brugte, men det der arbejdsmarked har nu også forandret sig her de senere år. Det er blot min mening.1. Man kan godt få sådan en sjov fornemmelse af at sidde mellem to stole.På den ene side vil man rigtig gerne blive på arbejdsmarkedet, på den anden side er man også ved at være kørt lidt træt efter måske godt 40 års virke. Man forsøger sig evt. med at fåarbejdspladsen tilpasset til sine egne ressourcer, men det kan altså godt være lidt vanskeligt. Man befinder sig i et mellemrum.Om forfatterenAnette Riis er født i 1956.Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation.Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

60 SMÅ TEGN PÅ, AT MAN ER OMKRING DE 60 OG MÅSKE PÅ VEJ VÆK FRA ARBEJDSMARKEDET er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anette Riis. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Anette Riis bog online og også downloade det gratis!

Allan tager morfin for at klare jobbet: Os der har knoklet... - Avisen.dk

Просмотр темы60. Det språklige systemet er illustrert ved en rekke eksempler fra moderne norsk, og gjennom kjente sitater og litterære eksempler, som vil skape gjenkjennelse hos en bred målgruppe.

Allan tager morfin for at klare jobbet: Os der har knoklet... - Avisen.dk

På denne side finder du alle de boliger, vi har til salg i Vejle. Her er alt lige fra nybyggeri til ældre villaer fyldt med sjæl, og alt derimellem, og modsat mange andre byer i landet, så får du rigtig meget for pengene i Vejle. Hos EDC-mæglerne står vi altid klar til at hjælpe dig.

RELATEREDE BØGER

Vinhandleren og herremanden
White girl 2
My Little Pony - Equestria Girls - Pinkie Pie och kak-kalabaliken
Vejen til Tao
Tre år ni måneder tre dage
Mordviken
Jeg er en superhelt
Bescherelle: La conjugaison pour tous
Storm P. - Grog og hans venner og andre fortællinger
Den allvarsamma leken
Nordisk Kriminalreportage 1998
Geheimnisvolle Reiterin - Die Rückkehr der Mondpriesterin
Statsministre i Danmark
Jørn Havbo på kaptajn Blods ø
Mountain Delights