Fra Kiruna til Ukraine

UDGIVELSESDATO 04-09-2017
FORFATTER Peter Døssing
ISBN 9788771905960
FILSTØRRELSE 7,15 MB
FILNAVN Fra Kiruna til Ukraine.pdf
Defalske9ere.dk Fra Kiruna til Ukraine Image
Den venlige, jordbundne vognmand Åke Nilsson fra Kiruna har solgt sin lastbil og er begyndt at køre med turister i Lapland. Efter en tid bliver han træt af de korte ture med de mange vanskelige passagerer. Selvom han egentlig skulle nyde pensionstilværelsen, beslutter han sig til at købe en ny trækker og genoptage transporterne med gods over længere strækninger. En tid løser han forskellige transportopgaver i Lapland, inden han igen får tilbudt en rigtig langtur. Denne gang går turen til Ukraine, hvor Nilsson skal fragte krigsmateriel fra en svensk våbenfabrik til frontlinjen ved krigen mellem Ukraine og de russiske separatister. Fortællingen beskriver Nilssons ture rundt i Lapland og senere gennem Finland, de baltiske lande og Polen til Ukraine. På den lange tur besøger han flere af de større byer, hvor han nyder livet som turist. Undervejs i handlingen oplever vognmanden flere uventede dramatiske begivenheder. Han får flygtningesituationen tæt ind på livet både i Norge og i Ukraine. Han oplever krigens rædsler i Ukraine, hvor han flere gange befinder sig midt i brændpunktet. Han møder mange spændende mennesker på sine destinationer og oplever overasket kærligheden midt i krigens rædsler.Uddrag af bogenDa han havde standset motoren og aktiveret håndbremsen, ringede han til Tranberg, og sagde i et hårdt tonefald: ”Nilsson melder fra den Ukrainske grænse ved Dorohusk.” ”Rør! Hvad nyt Nilsson.” svarede Tranberg mens han grinede. ”Jeg holder i bane fire og regner med at blive lukket ind i Ukraine omkring klokken 2300. Kan du sørge for, at køberens repræsentant kommer over på den polske side og kører sammen med mig gennem grænsekontrollen?” ”Det klarer jeg. Jeg melder med nærmere detaljer.” ”Modtaget.” ”Hvordan er turen gået indtil nu?” spurgte Tranberg, i civilmode. ”Det er gået fint. Ingen problemer og meget lidt trafik de fleste steder.” De lagde på.Om forfatterenPETER DØSSING (f. 1944) er vokset op i Hillerød. Han er uddannet registreret revisor. Han har arbejdet med regnskab og rådgivning i Danmark og udlandet i mere end 55 år. Fra Kiruna til Ukraine er hans tredje bog. Han har et mål om at skrive romaner med afsæt i erhvervslivet i et flydende og let forståeligt sprog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Fra Kiruna til Ukraine blev skrevet den 04-09-2017 af forfatteren Peter Døssing. Du kan læse bogen Fra Kiruna til Ukraine i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Døssing.

Fra Kiruna til Ukraine - Böcker - CDON.COM

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Fra Kiruna til Ukraine af Peter Døssing

Peter Døssing bøger | Bøger skrevet af Peter Døssing

GRATIS afbestilling af udvalgte hoteller Find din næste rejse til Kiruna, Norrbottens län her. Stort udvalg af tilbud på pakkerejser. Book fly, hotel og billeje nemt og billigt.

RELATEREDE BØGER

Ægtefælleloven
Favsingholm
Sami og Ida holder Eid-fest
Det tredje landskab
Breuil-Cervinia Zermatt
Kun ét liv PB Ny 2009
H for høg
Blumen Knigge - Klasse im Umgang mit Blumen
Kulturforståelse for stenalderhjerner
Mine bedste eventyr – Guldlok m.fl.
Blodets kaptajn
Vejen til Paradis
Kærlighedskuponer til Valentinsdag