En underlig duel og andre skrøner

UDGIVELSESDATO 19-05-2014
FORFATTER Jørn Riel
ISBN 9788711339497
FILSTØRRELSE 1,57 MB
FILNAVN En underlig duel og andre skrøner.pdf
Defalske9ere.dk En underlig duel og andre skrøner Image
Jørn Riels 10 skrønesamlinger fra Nordøstgrønland – og en enkelt fra Sydøstgrønland – har vundet ham mange trofaste læsere. Og med god grund. En mere elskelig samling af barokke og (u)troværdige særlinge, som befolkningen på fangstationerne udgør, er svær at finde.'At være i Grønland med Jørn Riels flok af lystne anarkister er lige så godt som at være der i virkeligheden. Mindst. I skrønerne lukker Jørn Riel op for en funklende rigdom af historier, der er så umanerlige – i enhver forstand af ordet – og helt uden skam i livet, at man skal vare sig for at tro på dem. Som andet end en vidunderlig digterisk sandhed. Jørn Riels skrøner er gjort af det stof drømme gøres af. Og hvad kan man forlange mere?'– Henrik Wivel, Berlingske TidendeJørn Riels grønlandske skrøner:Den kolde jomfru og andre skrønerEn arktisk safari og andre skrønerEn underlig duel og andre skrønerHelvedespræsten og andre skrønerRejsen til Nanga – en usædvanlig lang skrøneEn lodret løgn og andre skrønerSignalkanonen og andre skrønerHaldurs ballader og andre skrønerCirkulæret og andre skrønerForliset og andre skrønerDen pjaltede mand og andre skrønerDenne lydbog er en genudgivelse af en tidligere indlæsning og konverteret fra bånd.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen En underlig duel og andre skrøner blev skrevet den 19-05-2014 af forfatteren Jørn Riel. Du kan læse bogen En underlig duel og andre skrøner i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørn Riel.

Lyt til lydbogen "Drengen som ville være menneske" , af Jørn Riel på...

1976 En underlig duel og andre skrøner (skrøner). 1977 Floder i havet. 1988 Signalkanonen og andre skrøner (skrøner). 1989 Skrøner fra et rejseliv (skrøner). 1990 Den sorte mand. Fortællinger fra Afrika, Grønland og Østen (fortællinger).

En underlig duel og andre skrøner (1976 edition) | Open Library

All about En underlig duel og andre skrøner by Jørn Riel. LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers. En underlig duel og andre skrøner.

RELATEREDE BØGER

MiddagMiddag
Troldmandens lærling
Mordet på Halland
Glædens dag og andre noveller
Carsten Frank
Jeg har et tæppe i tusind farver
Pater Pio
Sandemoserien 17 - De hvide sten
Ondskab i Paradis
Der er langt til Hawaii
Visuel journalistik