Gudstro i Danmark

UDGIVELSESDATO 17-11-2017
FORFATTER Morten Thomsen Højsgaard
ISBN 9788741003887
FILSTØRRELSE 3,73 MB
FILNAVN Gudstro i Danmark.pdf
Defalske9ere.dk Gudstro i Danmark Image
Gudstro er et nøgleemne, når det gælder om at forstå, hvor danskernes religiøsitet er på vej hen i det 21. århundrede.Danskernes gudstro er blevet mere synlig og mangfoldig. Forfatterne til denne antologi sætter i en række artikler en sonde ned i hovednerven på den religion, der i det 21. århundredes Danmark igen er kommet på dagsordenen. Bogen belyser gudstroens former og indhold empirisk og perspektiverer dem teoretisk. Undervejs behandles alt fra præsten til ateisten, fra de unge muslimer til tidens nyåndelige og fra elever i folkeskolen til den almindelige danske medieforbruger.For studerende og forskere, der ved seminarier og universiteter beskæftiger sig med danskernes nutids-religion, vil bogen være et must. Men også den voksende skare af lægfolk, der gerne vil vide mere om de religiøse sider af livet og verdenen, vil i denne tværfaglige belysning af danskernes religion og gudstro finde værdifuld oplysning.Gudstro i Danmark udspringer af Københavns Universitets forskningsprojekt Religion i det 21. århundrede, men er skrevet sådan, at alle med interesse for emnet kan være med.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Gudstro i Danmark blev skrevet den 17-11-2017 af forfatteren Morten Thomsen Højsgaard. Du kan læse bogen Gudstro i Danmark i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Morten Thomsen Højsgaard.

Gudstro i Danmark af Hans Raun Iversen, Morten Thomsen ...

Forsvarlig gudstro: om nyateisme og kristendom, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 3 butikker SPAR på dit køb nu!

Et lille fnug i den store sammenhæng: Naturvidenskab og ...

Søgemaskine over alle forskere fra Københavns Universitet. Medieringer af gudstro i pastoral praksis i den danske folkekirke. Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning

RELATEREDE BØGER

Vores Fyn
Tiggerne og de hovmodige
Rift
Sådan
Jagtmarken
Ole og Bøllerne
Julemandens Tvilling
Rasmus Klump i undervandsbåd (hørespil)
Med nordlys i øjnene
Im Hintergrund der schöne Fritz
Rygsmerter og Modic
The Age of Surveillance Capitalism: The Fight for a Human Future at the New Frontier of Power
Enhjørningefeerne (5): Vintermarkedet
Hvidsten Gruppen
Bekänna färg