TAMARA OG ELEFANTERNE - en pige i Sri Lanka

UDGIVELSESDATO 04-11-2016
FORFATTER Palle Petersen
ISBN 9788793464315
FILSTØRRELSE 8,44 MB
FILNAVN TAMARA OG ELEFANTERNE - en pige i Sri Lanka.pdf
Defalske9ere.dk TAMARA OG ELEFANTERNE - en pige i Sri Lanka Image
En pige og hendes liv på Sri Lanka - engang Ceylon.Tamara er i familie med en elefantfører - og der fortælles om elefanterne, som der er mange af på Sri Lanka.Fotografisk billedbog med mange fotografier.Historien, nutiden, religion og dagligliv.Der fortælles også om danskernes forsøg på at kolonisere Ceylon - Christian den 4. 1624. Den gang troede man, at Ceylon lå tæt på Paradis - og det er også i dag et paradis - men mange er fattige. Sri Lanka er et u-land.Forfatteren Palle Petersen har skrevet en lang række fotografiske billedbøger bøger om børn i andre lande. Han har også skrevet mange bøger omkring historie. De fleste er udkommet som e-bøger.PP har modtaget flere priser for sine bøger - blandt andre Børnebogsprisen og Danmarks Skolebiblioteksforenings pris. Se mere: Kraks blå bog, http://pallepetersen.mono.net.Læs også:Ima er indianer. Pancho og Lupita er indianere og andre fotografiske billedbøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

TAMARA OG ELEFANTERNE - en pige i Sri Lanka er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Palle Petersen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Palle Petersen bog online og også downloade det gratis!

THE 10 BEST Sri Lanka Lodges of 2020... - Tripadvisor

Elefanter (Elephantidae) er en familie i klassen pattedyr med traditionelt to nulevende arter, den afrikanske og den asiatiske. Ny forskning tyder dog på, at den afrikanske elefant skal opdeles, så der derfor i alt findes tre arter.

Payonline | Welcome to Sri Lanka Telecom

Sri Lanka har hatt en sterkere økonomi, mindre ekstrem fattigdom og høyere velferdsnivå enn mange av nabolandene. Norsk bistand til Sri Lanka kom i kritisk søkelys hjemme i Norge etter kritikk av srilankiske myndigheters påståtte brudd på menneskerettigheter i forbindelse med urolighetene.

RELATEREDE BØGER

Gregor af Nyssa
Dan Lynge - mit dobbeltliv
Pinligt! - fire gode julegerninger
Ledelse af netværk
Selvhypnose
Keizerin van mijn Hart
Kvinderne i Sarajevo
Vild jagt
Jordan
Smaragdlabyrinten
Skriv godt
Striden i apgrottan
Sporvognsmordet på Elin i Göteborg
Runes Undulat
Det revolutionære råd
Træet af røg
Hvalens øje
Tordenfuglens arving
Dagens alter