Usædvanlig fare

UDGIVELSESDATO 02-11-2015
FORFATTER Eric Ambler
ISBN 9788771740486
FILSTØRRELSE 1,14 MB
FILNAVN Usædvanlig fare.pdf
Defalske9ere.dk Usædvanlig fare Image
Usædvanlig fareI nattoget på vej til den østrigske by Linz påtager den engelske journalist Kenton sig en tilsyneladende harmløs smugleropgave, der kan skaffe ham nogle let tjente penge. Men opgaven for mr. Sachs viser sig at være mere indviklet, end Kenton havde forestillet sig. Pludselig er han indblandet i et livsfarligt spil, der fører ham til det halvfascistiske Rumænien, hvor engelske og tyske interesser kæmper om landets rige oliereserver. Kenton kommer i selskab med professionelle spioner, kyniske lejemordere og politiske fribyttere, som er villige til at gøre hvad som helst for penge eller en god idé.Bo Tao Michaëlis: 'Eric Amblers betydning for den intelligente, politiske underholdningsroman kan ikke overvurderes. Hans elever hedder Graham Greene og Geoffrey Household og i nyere tid amerikanerne Alan Furst, Robert Harris og vores egen Leif Davidsen.'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Usædvanlig fare-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Eric Ambler. Med webstedet defalske9ere.dk læses Usædvanlig fare online nu så nemt!

Usædvanlig fare af Eric Ambler som e-bog - Bogreolen.dk

Den månedlange sol og varme, som har ligget over Danmark, kan nu gøre, at en gammel tradition ikke kan holdes i hævd. Det er nemlig alt for farligt at tænde Sankt Hans-bål, særligt hvis varmen og det tørre vejr bliver ved, hvilket vejrudsigterne tyder på, det gør.

Usædvanlig fare | Arnold Busck

Køb Usædvanlig fare af Eric Ambler som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Usædvanlig fare I nattoget på vej til den østrigske by Linz påtager den engelske journalist Ken..

RELATEREDE BØGER

Monique's Verden - Hans og Grethe
Han og hans næste
Liv eller død
Det ukontrollerbare
Modern Britain
Onkel Karfunkel udvalgte børnerim
Grænser for politik
我的綁架幻想 - 情色短篇小說
Sindets finurlighed
Гадкий утёнок
Lystfiskeri, Blå Fagklub
Bedste venner 6 - Asta og fødselsdagsgaven
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner
Den kongelige Gæst
Farveglad strik
Prop og Berta i cirkus
Kidnappet
Skeletterne i Fleshmarket Close