Sygdomslære for ikke-klinikere

UDGIVELSESDATO 26-08-2019
FORFATTER Anders Bonde Jensen
ISBN 9788762818644
FILSTØRRELSE 8,10 MB
FILNAVN Sygdomslære for ikke-klinikere.pdf
Defalske9ere.dk Sygdomslære for ikke-klinikere Image
Sygdomslære for ikke-klinikere giver et indgående kendskab til de hyppigste og væsentligste sygdomme i den vestlige befolkning. Målgruppen er studerende, som ikke selv skal tilse eller behandle patienter, men som skal kunne agere i tværfaglig sammenhæng med læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale. Det kan fx være studerende inden for folkesundhedsvidenskab, medicoteknik, odontologi, sundhedsteknologi og -informatik samt andre sundheds- og naturvidenskabelige uddannelser.Ud over en gennemgående revision og opdatering af alle kapitler er der i denne 2. udgave tilføjet et helt nyt kapitel om Diagnostiske modaliteter, ligesom der, hvor det er relevant, er tilføjet særlige bokse med sygdommenes odontologiske aspekter af specifik interesse for tandlægestuderende.I beskrivelserne af de enkelte sygdomme er der lagt vægt på en grundig beskrivelse af sygdommenes patogenese og ætiologi, mens kun principperne for diagnostik og behandling bliver gennemgået. Forebyggende tiltag beskrives, ligesom læseren får indblik i hyppigheden af de enkelte sygdomme, og hvordan de belaster patienter, sundhedsvæsen og samfund.Bogens opbygning er systematisk og med mange oversigter, figurer, kliniske billeder og tabeller. Alle medicinske betegnelser er samlet bagerst i bogen i en ordliste med forklaringer, så bogen kan læses uden brug af klinisk ordbog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sygdomslære for ikke-klinikere-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anders Bonde Jensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sygdomslære for ikke-klinikere online nu så nemt!

«Menneskelige parkeringsplasser» er blitt en stor suksess

Sygdomslære for ikke-klinikere. Book · August 2019 with 20 Reads. Ikke Ikke Ikke en de Rest Kan Stikken: Sociale Afwijzing en Agressie bij Kinderen.

Sygdomslære for ikke-klinikere | Request PDF

Om originalkilden ikke er tilgjengelig, eller kun forekommer på språk du ikke forstår, kan du henvise til andres omtale av den: EKSEMPEL Beck og Beck-Gemsheim referert i Kloster (2003, s. 4) snakker om tre stadier forholdet mellom kvinner og menn har gått gjennom i bevegelsen fra det tradisjonelle til det...

RELATEREDE BØGER

Børnenes jul
Jakob og Hagar: En jydsk kærlighedshistorie
Hurtigt i gang med Dreamweaver 4
Zobels liv
Opgiv aldrig kærligheden
En beduins erindringer
Nordiske Kriminalsaker 1995
Løvekvinden
Anerkendelse i praksis
Frygt og bæven og en mand på strømpesokker
Europa i globaliseringens tidsalder
Opklaringen
Rundvandringar med gps